DØDSBRANN: Politiet og brannvesenet jobber på stedet der en person er funnet død etter brann i en campingvogn på Bogstad camping i Oslo natt til lørdag.
DØDSBRANN: Politiet og brannvesenet jobber på stedet der en person er funnet død etter brann i en campingvogn på Bogstad camping i Oslo natt til lørdag. Foto: Fredrik Hagen/NTB Scanpix

Én omkom etter brann i campingvogn

En person er funnet død etter en brann i en campingvogn på Bogstad Camping i Oslo natt til lørdag.

Politiet fikk melding om brannen klokken 01.48.

Klokken 02.17 ble brannen meldt slukket. Kort tid senere fant nødetatene en død person i restene av den nedbrente campingvognen.

– Det ble funnet en person som var omkommet i campingvognen, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til TV 2.

Det brant kraftig i vognen, og på grunn av krevende vindforhold var det lenge fare for at brannen skulle spre seg videre til andre vogner. Dette klarte brannvesenet å forhindre.

– En gassbeholder har eksplodert inne i campingvognen, som nå brenner kraftig, fortalte Stokkli i Oslo politidistrikt til TV 2 da brannen pågikk.

Flere personer ble evakuert fra campingplassen i forbindelse med brannen.

Politiet foretar nå tekniske undersøkelser på stedet, og Stokkli sier at dette arbeidet vil fortsette lørdag morgen. I tillegg vil politiet foreta vitneavhør av beboerne på campingplassen.

Politiet og brannvesenet jobber på stedet der en person er funnet død etter brann i en campingvogn på Bogstad camping i Oslo natt til lørdag.
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Politiet og brannvesenet jobber på stedet der en person er funnet død etter brann i en campingvogn på Bogstad camping i Oslo natt til lørdag. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix