FRITTALENDE: Sharon Osbourne som deltaker i det britiske TV-showet «Would I Lie To You».
FRITTALENDE: Sharon Osbourne som deltaker i det britiske TV-showet «Would I Lie To You». Foto: Stella Pictures

Sharon Osbourne (67): – Ingen overvektige kvinner er lykkelige

Rockemanager og realitystjerne Sharon Osbourne (67) har ikke angret ett sekund på slankeoperasjonen, og påstår at ingen overvektige kvinner trives i egen kropp.

Det er i TV-showet «The Talk» at Osbourne prater om overvektige kvinner, sitt eget vekttap, og om artisten Adeles (32) vekttap.

Osbourne, som er kona til rockestjerne Ozzy Osbourne (71), er skråsikker på at ingen overvektige kvinner har det bra med seg selv.

– Når disse kvinnene sier at de er fornøyde i sin egen kropp, tror jeg ikke på dem, sier hun i programmet.

I 1999 fikk den tidligere realitystjernen utført en såkalt gastric bypass, og gikk ned nærmere 50 kilo.

Hun sier at hun ikke har angret et eneste sekund.

– Kroppen min var virkelig, virkelig stor, men jeg var ikke glad. Jeg var det nok på utsiden, men i senga på kvelden var jeg veldig ulykkelig, sier hun.

– Forstår Adele

Adele har gått ned 45 kilo, og har overrasket mange med sitt forandrede utseendet.

– Jeg forstår Adele. Det var hennes tid til å gå ned, og det er hennes reise og hennes liv. Hun må ha tenkt at: «Vet du hva, jeg skal prøve å gå ned i vekt » av en eller annen grunn, og jeg er sikker på at det er helsa.

– Hun ser helt fantastisk ut. Jeg er glad for henne, og alle burde være glad for henne. Det var hennes valg, sier Osbourne.

Osbourne sier at hun tidligere var overvektig, likte hun best å være sammen med andre overvektige kvinner.

– Jeg følte at vi hadde noe til felles. Vi pratet aldri om det, men vi hadde en underliggende kobling, sier hun.

ROCKEPAR: Ozzy Osbourne viser fingern før premieren på Bridget Jones: The Edge of Reason på Leicester Square i London i 2004.
ROCKEPAR: Ozzy Osbourne viser fingern før premieren på Bridget Jones: The Edge of Reason på Leicester Square i London i 2004. Foto: AP

Heier på kosmetisk kirurgi

Sharon Osbourne er kjent for å provosere med sine uttalelser, og det ble stor ståhei da hun i april oppfordret alle som er misfornøyd med sitt eget utseendet, til å operere seg.

– Hvis du ikke er fornøyd med måten du ser ut på, og du har pengene til det, så endre på det! Hva er den store greia, sa hun til bladet Watch.

Osbourne har selv brukt flere millioner kroner på alt i fra flere ansiktsløft til fettsuging, silikonbryster, fillere og Botox.

– Så lenge det ikke ser ut som om du har sugd på noe for å gjøre leppene dine større, er det ingenting galt med det, sa hun.