AVLYST: Landstreffet i Kongeparken i Stavanger måtte avlyses på grunn av koronapandemien. Nå får russen omsider pengene sine tilbake.
AVLYST: Landstreffet i Kongeparken i Stavanger måtte avlyses på grunn av koronapandemien. Nå får russen omsider pengene sine tilbake. Foto: Carina Johansen

Over 14.000 russ får refundert Landstreff Stavanger-billetter

Rundt 14.500 russ skal nå få tilbake 80 prosent av billettprisen for Landstreff Stavanger, som måtte avlyses på grunn av koronapandemien.

Det skriver Forbrukerrådet i en pressemelding. De har fått til et forlik med Rogaland Fritidspark, som arrangerer russetreffet. Allerede i april kom det på plass en ordning for å refundere tilleggspakker, mens dagens forlik dreier seg om selve billettene.

– Det er et gledelig resultat for både russen og forbrukersystemet. Ved å mekle i en sak, har vi fått løst tusenvis av enkeltsaker. Det sparer russen og samfunnet mye penger. Vi setter også pris på at Rogaland Fritidspark kom russen i møte og godtok forslaget vårt, sier direktør Inger Lise Blyverket i Forbrukerrådet.

De fleste deltakerne vil få tilbake 2.092 kroner. Refusjonen avhenger av hvilke billetter og pakker som er bestilt.

På sin egen Facebook-side skriver Landstreff Stavanger at de har sikret et nytt banklån for å utbetale refusjonen.

Russen vil kunne søke om refusjon fram til 20. mai og må bruke samme epostadresse som da de kjøpte billetter. Det vil også være mulig å bytte ut billett til årets treff med billett til neste års treff.

(©NTB)