TV 2 skrev forrige uke om amerikanske Wendi Williams som fikk hard medfart fra medpassasjeren da hun la ned seteryggen på flyet.

Hun filmet det hele og la det ut på Twitter – og ble både hyllet og hetset for dette.

Williams ønsker nå å fortelle sin versjon av det som skjedde, og det gjør hun blant annet i programmet «Fox & Friends».

– Slagene bare kom og kom, først fra mannen og så fra den kabinansatte, sier hun i programmet.

Williams har også stilt opp i intervjuer med blant annet CNN og TMZ for å fortelle hva som skjedde da hun reiste fra New Orleans til Charlotte.

I videoen du kan se øverst, ser man hvordan medpassasjeren gjentatte ganger dunker i seteryggen hennes under den 1,5 timer lange flyturen.

RASENDE: Wendi Williams i «Fox & Friends». Foto: Fox
RASENDE: Wendi Williams i «Fox & Friends». Foto: Fox

På Twitter og Facebook er det mange som har kommentert at Williams ikke hadde trengt å lage mye oppstyr for litt dunking.

Flere mener at det er frekt å legge ned seteryggen sin, mens andre mener at det er mobbing å filme en medpassasjer og legge det ut på nett.

– Det du ser i videoen er ikke i nærheten av det han gjorde først, sier Williams, og varsler at hun ønsker å anmelde både mannen og en kabinansatt.

Vil at mannen står frem

Williams valgte å ikke sensurere mannens ansikt før hun publiserte videoen, og hun sier at hun nå vil vite hvem han er.

– Jeg ble angrepet på flyet. Jeg skulle ønske han kom ut fra gjemmestedet sitt.

Hun ønsker også å anmelde en kabinansatt som hun mener ikke hjalp henne, men i stedet støttet passasjeren som slo i seteryggen.

– Så fort vi var i lufta, la jeg ned setet og han spurte meg om jeg kunne ta setet opp imens han spiste. Det gjorde jeg. Rundt ti minutter senere, da han var ferdig, tok jeg setet ned igjen. Da begynte han å slå skikkelig hardt i stolryggen, slik at jeg fløy fremover, forteller hun, og fortsetter:

– Jeg prøvde å få den kabinansattes oppmerksomhet, men hun reagerte ikke. Alt jeg kom på å gjøre var å filme fyren, og kanskje på den måten stanse ham. I stedet fortsatte han bare.

– Truet med å bli kastet ut

Williams påstår at den kabinansatte krevde at hun skulle slette opptaket, og at hun deretter truet med å kaste henne ut av flyet.

Hun påstår også at hun fikk et såkalt «Passenger Disturbance Notice» som advarte henne om at hun kunne bli rettsforfulgt.

I en uttalelse sier American Airlines at de er blitt gjort kjent med saken.

«Tryggheten og komforten til våre passasjerer og ansatte er topp prioritert, og vårt team ser nå på saken,» skriver de.