En liste over kandidater til nytt fylkestyre i Trøndelag Arbeiderparti har nå blitt sendt ut.

På listen finner vi Trond Giske sitt navn. Det kan bety at den tidligere nestlederen er på vei tilbake til politikken igjen.

– I dag er listen over kommunepartienes egne kandidater til nytt fylkesstyre sendt ut til partiorganisasjonen sammen med oversikt over hvem i sittende styre som har takket ja til gjenvalg. Listen viser at Trøndelag Arbeiderparti har et stort mangfold av svært dyktige politikere som er klare til å ta ansvar, skriver Grande i en kommentar på Facebook.

Valgkomiteen inviterer nå kommunepartiene til å gi sine innspill til hvordan nytt styre skal se ut. Frist for dette er satt til 21. februar.

– Basert på disse innspillene begynner valgkomiteens arbeid med å sy sammen en innstilling som er samlende for Trøndelag Ap, skriver Grande.

Tidligere denne uken bekreftet Grande til TV 2 at Giskes navn var blant flere som var blitt nevnt.

– Vi har mange gode politikere i Trønderag Ap som er klare for å ta større ansvar, sa Grande.

– Er Giske samlende eller splittende?

– Trond Giske er en dyktig politiker som vi har et veldig godt samarbeid med på benken. Men i en slik prosess er ikke enkeltmenneskene det viktigste. For oss blir det viktig å bygge et lag som kan ta Trøndelag Ap videre. Derfor er det en stor kabal som skal legges, fortalte han videre.