Unge dropper fisken
Tall fra sjømatrådet viser at unge voksne spiser 44 prosent mindre fisk enn for få år siden. – De unge gidder ikke lage fisk lenger, klager superkokk Eyvind Hellstrøm.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Fisk er sunt, godt og kortreist mat. Likevel har sjømatkonsumet i aldersgruppen 18 til 34 år stupt. Fallet siden 2012 er på hele 44 prosent, i følge en undersøkelse Norsk sjømatråd har gjort.Flukten fra fisken i stor grad skyldes tidsklemmen i barnefamiliene, mener kommunikasjonsrådgiver Christina Neumann i sjømatrådet.- Det som peker seg mest ut er hverdagspresset. Det er stressede småbarnsforeldre som kommer hjem fra barnehagen. De planlegger ofte ikke middagen, ungene er grin
Logg inn for å lese denne artikkelen
Om du ikke har en TV 2-konto fra før kan du lage en, helt uten kostnad!
Artikkelen er oppdatert