FERDIG MED CELLEGIFT: Bjørn Einar Romøren er ferdig med en 40 uker lang kreftbehandling. Her er 38-åringen avbildet under et intervju med God kveld Norge like før jul.
FERDIG MED CELLEGIFT: Bjørn Einar Romøren er ferdig med en 40 uker lang kreftbehandling. Her er 38-åringen avbildet under et intervju med God kveld Norge like før jul. Foto: TV 2

Romøren ferdig med cellegift:

– Nå starter veien tilbake til livet

Tidligere skihopper Bjørn Einar Romøren er ferdig med sin siste cellegiftkur, etter at han fikk påvist kreft i fjor.

– Tror ikke det helt har gått opp for meg, skriver 38-åringen, som formidler gladnyheten på sin Instagram-konto fredag morgen.

Han skriver videre at han tenker mest på konen som har vært sterk for ham i den vanskelige perioden.

2019 har vært et tøft år for Romøren og familien. I fjor vår fikk den tidligere skihopperen påvist den sjeldne kreftformen Ewings sarkom. Samtidig gikk kona Martine Remsøy Romøren gravid med parets andre barn.

– Jeg gleder meg til å bli ferdig med behandlingen og starte på opptreningen. Det trenger jeg, jeg er i fantastisk dårlig form, fortalte 38-åringen til God kveld Norge da de møtte ham hjemme med familien like før jul i fjor.

Takker for støtten

Denne uken kunne Romøren endelig sprette champagnen etter at han ble ferdig med runde 13 av cellegiftkuren, etter en 40 uker lang behandling.

– Nå starter veien tilbake til livet, skriver den tidligere skihopperen på Instagram.

Han takker familien, venner og ikke minst hoppfamilien for all støtten han har fått i kampen mot sykdommen.

Romøren ble tidligere denne måneden rørt til tårer av hoppguttas hyllest under hoppuka i Innsbruck. På hoppguttas høyre overarm sto det med rosa skrift «Stay Strong Bjørn».

Den tidligere skihopperen satte i 2005 verdensrekord i skiflyvning. 38-åringen har holdt seg aktiv i miljøet etter at han la skiene på hylla, blant annet ved å jobbe som markedssjef for hopplandslaget.