HOLDER UT: Lolo Jones mener at det å forbli jomfru er det vanskeligste hun har gjort i hele sitt liv.
HOLDER UT: Lolo Jones mener at det å forbli jomfru er det vanskeligste hun har gjort i hele sitt liv. Foto: AP

OL-stjerne er 37 år og fortsatt jomfru: – Jeg skulle aldri ha sagt det

Lolo Jones (37) blir kalt «hekkejomfruen» og «bob-jomfruen» etter at hun avslørte at hun aldri har hatt sex. Nå forteller hun at hun angrer på innrømmelsen.

– Det var en feil. Det ødela alle datene mine. Nå har jeg ikke en sjanse. Før hadde jeg i det minste en sjanse, sier Lolo Jones (37) i komiprogrammet «Cold as Balls».

Overfor programleder og komiker Kevin Hart (40), forteller den tidligere hekkeløperen og bobkjøreren at hun angrer bittert på at hun fortalte «hele verden» at hun er jomfru.

Det var da Jones deltok i amerikanske «Big Brother» at hun fortalte de andre deltakerne at hun lever i sølibat.

– Jeg har aldri hatt sex. Jeg venter til ekteskapet. Når jeg forteller det, tror de at jeg lyver. Eller så tar de det som en utfordring, før de innser: «Å, jeg må virkelig gifte meg», før de forsvinner, sa hun.

KLAR FOR BOB: Lolo Jones poserer i USAS drakt før OL i Sochi i 2014.
KLAR FOR BOB: Lolo Jones poserer i USAS drakt før OL i Sochi i 2014. Foto: AP

Uttalelsen ga henne kallenavnet «hekkejomfruen» og «bob-jomfruen» i internasjonale medier.

Hun sier at det tidligere var vanskelig å vite når hun skal fortelle en potensiell partner at hun sparer seg til ekteskapet.

– Tidligere var jeg usikker på når det var riktig tidspunkt å fortelle det. Skulle han bli litt bedre kjent med meg, eller skulle jeg bare slippe bomben, sier hun.

Ulempe å ikke ha sex

Lolo Jones er en av få som har har deltatt i både sommer- og vinter-OL.

Som hekkeløper deltok hun i OL i 2008 og 2012. Som en del av det amerikanske bobteamet deltok hun i OL i 2014.

Hun har til gode å vinne en olympisk medalje, og sier at en av grunnene til den manglende suksessen kanskje skyldes mangel på sex.

– Som kvinnelig atlet hjelper det faktisk å ha sex. Det er bra for hormonene, så jeg løper faktisk med en ulempe, sier hun.

OVER HEKKEN: Lolo Jones løper mot Andrea Bliss i Des Moines i Iowa i 2014.
OVER HEKKEN: Lolo Jones løper mot Andrea Bliss i Des Moines i Iowa i 2014. Foto: AP

– Han bør søren meg være verdt det

Tidligere har hun fortalt at hun har fått hjertet sitt knust en rekke ganger fordi hun ikke ønsker å ha sex før ekteskapet.

– Jeg har fått hjertet mitt knust mange ganger. Jeg vil ikke gå på tvers av mine moralske synspunkter og dette er en gave jeg vil gi ektemannen min. Så han bør søren meg være verdt det, sa hun.

Hun har også fortalt at det å forbli jomfu er vanskeligere enn å trene til OL.

– Det er det vanskeligste jeg har gjort i hele mitt liv. Vanskeligere enn å trene til OL. Å være jomfru har vært vanskeligere enn å studere på college, sa hun.