BRANN: Brannvesenet rykket ut til åpne flammer og kraftig røykutvikling i et boligbygg i Tønsberg søndag kveld.
BRANN: Brannvesenet rykket ut til åpne flammer og kraftig røykutvikling i et boligbygg i Tønsberg søndag kveld. Foto: Brannvesenet

Leilighet totalskadd: – Forferdelig trist for beboer bare dager før jul

Søndag kveld begynte det å brenne i en flermannsbolig i Tønsberg. Brannmannskapene fikk raskt kontroll på brannen, men en leilighet ble totalskadd.

Politiet i Sør-Øst meldte om brannen klokken 20.13.

– Det har begynt å brenne i en leilighet i andre etasje og brannvesenet er på plass med røykdykkere. Det er synlige flammer og kraftig røykutvikling, og brannvesenet jobber med å få kontroll på brannen, sa operasjonsleder Øystein Eikedalen i Sør-Øst politidistrikt rett etter hendelsen.

Brannen ble oppdaget av vitner som meldte fra til 110. Det medvirket til at brannvesenet kunne hindre spredning, og at brannen raskt ble slukket.

– Brannen er slukket og alle leiligheter er gjennomsøkt, skrev vakthavende brannsjef Tor-Atle Jakobsen i en oppdatering på Twitter klokken 20.44.

Dessverre ble én leiligheten totalskadd i brannen.

– Forferdelig trist

– Brannleiligheten er totalskadet. Det er forferdelig trist for beboer nå bare dager før jul, skriver Eikedalen på Twitter.

I tillegg trengte det vann inn i en leiligheten i første etasje.

– Vi har bedt om bistand fra restverdiredningsbilen til Sandefjord brann og redning da noe vann har trengt inn i leiligheten under, skriver han.

Politiet opplyser om at samtlige berørte beboere har funnet annet husvære for natten.

Alle gjort rede for

Totalt er det registrert at 13 personer bor på adressen, og politiet fikk raskt kontroll på samtlige.

– Vi har vært i kontakt med de fleste og per nå er det ingenting som tyder på at det er folk inne i bygget. Vi har heller ikke fått melding om at noen skal være skadd, sa operasjonslederen.

Årsaken til brannen er foreløpig uavklart.