OVERFALT: Kvinnen som var på vei for å plukke opp barnet sitt i barnehagen ble brutalt overfalt og voldtatt.
OVERFALT: Kvinnen som var på vei for å plukke opp barnet sitt i barnehagen ble brutalt overfalt og voldtatt. Foto: Google Maps

Overfalt og voldtatt på vei til barnehagen for å hente barnet sitt

En kvinne i 30-årene som var på vei til barnehagen for å plukke opp sitt barn ble overfalt og voldtatt i Farsta sør i Stockholm. Gjerningspersonen er fortsatt på frifot.

Politiet i Stockholm har de siste to ukene jobbet med å forsøke å oppklare en brutal overfallsvoldtekt. Hendelsen fant sted mandag den 25. november ved en gangtunnel i Farsta sør i Stockholm, skriver Aftonbladet.

Offeret, som er en kvinne i 30-årsalderen, fikk hodet sitt slått flere ganger i bakken i sammenheng med overfallsvoldtekten.

Politiet mistenker at gjerningspersonen løp fra stedet da vitner nærmet seg etter å ha hørt skrik.

– Ettersom at det ble brukt såpass mye vold anser vi dette som en grov voldtekt, sier Anna Westberg, som er pressetalsperson for politiet i Stockholm.

Politiet har i etterkant av hendelsen jaktet en mulig mistenkt gjerningsperson, men så langt har ingen blitt pågrepet i saken.

– Sånn som saken står nå vet vi ikke hvem som står bak dette, sier Westberg.

Ifølge politiet er det snakk om en mann som snakket svensk, men politiet vil ikke av den grunn fastslå at personen er svensk.

Til Aftonbladet sier politiet at de på nåværende tidspunkt ikke vil gå ut med noe mer informasjon i saken.

– Jeg vil ikke gå inn på hvilken informasjon vi til nå har samlet inn, men vi er veldig opptatt av å få tak i denne personen, sier Westberg.