AVFØRING: Tre studenter har siden fredag blitt overfalt og dynket med rennende avføring. Politiet jakter på en mistenkt i saken.
AVFØRING: Tre studenter har siden fredag blitt overfalt og dynket med rennende avføring. Politiet jakter på en mistenkt i saken. Foto: Nathan Denette / NTb scanpix

Politiet etterlyser mann som dynker studenter i avføring

Politiet i Canada jakter en mistenkt person som har dumpet en bøtte med avføring over universitetsstudenter i Toronto.

Mandag ble en kvinnelig student angrepet utenfor Universitetet i Toronto, og angrepet er det tredje av denne sorten på under en uke, skriver The Guardian.

– En ung jente fikk en bøtte med avføring dumpet over henne. Jeg vet ikke hva jeg skal si til dette. Det hele er avskyelig, sier politikonstabel David Hopkinson til medier.

Tilfeldige ofre

Den siste tids hendelser har fått studenter til å vegre seg for å tilbringe tid rundt universitetet.

Alle som har blitt utsatt for disse aføringsoverfallene er asiatiske studenter, men politiet i Toronto tror alle ofrene er valgt ut tilfeldig.

Den første hendelsen fant sted forrige fredag, da en mann kledd i sorte hansker og gul anleggshjelm gikk inn i biblioteket til universitetet. mannen bar på en bøtte med flytende avføring. Den helte han over en tilfeldig student. Mannen lo før han forsvant fra stedet.

– Jeg kjente ikke lukten med en gang, men plutselig traff lukten meg. Lukten var til å gråte av. Jeg trodde den skulle avta, men jeg og vennene mine måtte bare pakke sakene våre å løpe avgårde, forteller et vitne til nyhetsmediet CP24.

Søndag entret en mann på ny et bibliotek. Denne gangen biblioteket til universitetet i York. Også denne gangen fikk en student en bøtte med flytende avføring. Det sier universietet i en presseuttalelse.

Mistenkt mann

Politiet slapp bildet av den mistenkte mandag. Han beskrives som en mellomstor, mørk mann i 30-årene. Han er mistenkt for å stå bak de tidligere bøtte-angrepene.

I alle tre tilfellene har gjerningspersonen lagt igjen bøtten på stedet. Politiet har undersøkt innholdet i bøttene, men har ikke bekreftet at innholdet som ble tømt over de tre studentene er avføring fra mennesker.

Politidirektør i Toronto, Mark Saunders kaller angrepene grovt krenkende, og lover at den skyldige vil bli arrestert.

Ordføreren i Toronto, John Tory ser på angrepene som uakseptabelt.

– Jeg finner denne typen atferd uforklarlig, jeg kan bare ikke forstå hvorfor noen vil gå rundt å gjøre noe slikt mot folk, sier Tory.