ARBEIDSULYKKE: Alle nødetatene rykket ut til Vangslia i Oppdal etter at en person ble fanget under jordmasser under gravearbeid torsdag kveld. Foto: Arvid Storli
ARBEIDSULYKKE: Alle nødetatene rykket ut til Vangslia i Oppdal etter at en person ble fanget under jordmasser under gravearbeid torsdag kveld. Foto: Arvid Storli

Mann alvorlig skadd etter arbeidsulykke med gravemaskin

En mann er alvorlig skadet etter at han ble fanget under jordmasser i en arbeidsulykke med en gravemaskin i Oppdal i Trøndelag torsdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet opplyser at mannen er hentet ut fra jordmassene og fraktet med luftambulanse til St. Olavs hospital i Trondheim.

Fredag morgen er mannen fortsatt betegnet som alvorlig skadet.

– Mannen er gravd frem fra jordmassene. Vi er ikke kjent med skadeomfanget, men vi må ta høyde for at det kan være alvorlig, sa operasjonsleder Stig Roger Olsen ved Trøndelag politidistrikt til TV 2 torsdag kveld.

Mannen fikk behandling av helsepersonell på stedet, før den skadde ble fraktet i luftambulanse til sykehus.

Politiet fikk først melding om at det hadde gått et jordras ved Vangslia i Oppdal, men det viste seg at det er snakk om en arbeidsulykke i forbindelse med arbeid med en gravemaskin.

– Dette skal ha skjedd under arbeidet med å grave en grøft. Grøftekanten har gitt etter og en mann har havnet under jordmassene, opplyste Olsen.

– Slik vi har forstått det var det en mann nedi grøfta og en mann i gravemaskin da ulykken skjedde, sa Olsen til TV 2.

Politiet har startet etterforsking av ulykken, de foretar nå åstedetsundersøkelse og avhører vitner.