Seerne fikk seg en liten overaskelse da informasjonsminister Shaukat Yousafzai i en nordvestlig provins i Pakistan skulle sende direkte fra en pressekonferanse.

Det var hans eget parti, Pakistan Tehreek-e-Insa, som sendte pressekonferansen live på Facebook. Først da seerne kommenterte videoen, skjønte de bak kameraet at noe var galt.

Uten at han selv var klar over det, hadde Yosafzai både fått katteører og værhår på grunn av et filter som kameramannen hadde glemt å skru av, skriver CNN.

Slettet videoen

De ansvarlige gjorde det de kunne da de oppdaget feilen. De avsluttet sendingen og slettet videoen umiddelbart.

Selv om de slettet videoen, rakk nettet å få med seg hendelsen. Flere brukere på Twitter rakk å ta en skjermdump av ministeren med katte-utseendet.

Hendelsen fikk mye oppmerksomhet rundt om.

– Ifølge KPs kommunikasjonsteam har vi nå en katt i kabinettet, skriver en av brukerne.

Beklaget hendelsen

Etter den flaue hendelsen gikk partiets sosiale medier-team ut med en beklagelse og kalte det hele for en «menneskelig feil».

– Under en pressekonferanse med informasjonsminister Shaukat Yousafzai på fredag ble det oppdaget et «katte-filter» av seerne. Videoen ble fjernet etter noen få minutter, skriver partiet i en beklagelse.

Hovedmannen selv tok det hele med et smil.

– Jeg var ikke den eneste. To andre som satt ved siden av ble også rammet av katte-filteret, sa Shaukat Yousafzai til nyhetsbyrået AFP.