Ifølge BBC har italienske Francesco Galdelli (58) og Vanja Goffi (45) vært etterlyst av Interpol siden 2013. Lørdag ble paret arrestert utenfor Pattaya i Thailand i en aksjon hvor både italiensk og thailandsk politi deltok.

– I avhør har Francesco innrømmet å ha utgitt seg for å være George Clooney og å åpne en klesbedrift for å lure folk til å sende ham penger, heter det i en uttalelse fra thailandsk politi ifølge AFP.

I en rettssak i Italia i 2010 vitnet Hollywood-stjernen mot Galdelli og Goffi og forklarte hvordan de har misbrukt hans navn. De to anklages også for en rekke andre svindelsaker i Italia.

Galdelli skal ha lurt folk til å investere i et falskt klesfirma ved å koble Clooneys navn til firmaet. Han ble dømt til åtte års fengsel i Milano i 2010, skriver nyhetsbyrået AP.

Etter at paret rømte fra hjemlandet for å unngå rettsforfølgelse, har de blitt omtalt som Italias svar på Bonnie og Clyde. De skal ha tjent til livets opphold i Thailand ved å selge falske Rolex-klokker på nettet.