Til salgs: Sjekk mange-millionærens unike hus

I Trondheim kan du nå slå kloa i en bolig med en helt spesiell innredning.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mangemillionær Bjørn Willy Lunde selger nå sin unike generasjonsbolig i Trondheim.

I annonsen på Finn ser man hvordan Lunde har innredet boligen med et større antall eldre møbler og pyntegjenstander.

Blant annet står to løvestatuer og holder vakt foran entreen.

– Undertegnedes selverklærte unike boligeiendom selges kun på grunn av eiernes til dels høye alder, og sterkt redusert helse. Vi må med tungt hjerte selge vår store hobby og livsverk, skriver Lunde i en pressemelding.

Selger helst interiøret

Boligens prisantydning er satt til 15.900.000 kroner. Huset ble bygget i 1940, og gjennomgikk en omfattende ombygging og rehabilitering på 80-tallet.

– Dette er en helt unik eiendom i Trondheim, med veldig god beliggenhet. Den vil passe godt for en stor familie, sier eiendomsmegler Kent Nergård i Eiendomsmegler1.

Huset inneholder store verdier i kunst og andre gjenstander. Disse er ikke med i den nåværende prisantydningen, men dersom kjøper ønsker det, vil Lunde gjerne selge med det meste av inventaret.

– Med få unntak kan boligen selges intakt med husets godt tilpassede innbo, malerier, interiør, antikviteter og klenodier, skriver Lunde.

Gullservanter

I det 361 kvadratmeter store huset finnes blant annet tre soverom og tre sammenhengende, men ulike stuer. Boligen er utstyrt med arkivrom, badstue, sentralstøvsuger, gulvvarme og lysekroner i krystall.

Veggene i spisestua er trukket med vevde stilstoffer, mens taket er trukket med rødt velurstoff. På hovedbadet og toalettet i første etasje er servantene i gull.

Til sammen har eiendommen tre garasjeplasser. Hovedgarasjen har direkte inngang fra vindfanget, og er utstyrt med motorstyrt garasjeport.

– Dette er nok en av boligene med flest klikk på Finn den siste tiden, sier eiendomsmegler Nergård.

Til tross for den store interessen på Finn er det foreløpig ingen som har lagt inn bud på eiendommen.