Iført en høytlivsbukse og en såkalt crop top – en topp som viser magen – skulle 21 år gamle Emily fly fra Birmingham til Tenerife 2. mars.

Det som for mange kan se ut som et vanlig ferieantrekk, var derimot for lettkledd for de ansatte på Thomas Cook-flyet.

– De kommenterte situasjonen over høyttaleren, og forlot meg skjelvende og opprørt, helt alene, skriver Emily i et Twitter-innlegg.

– Jeg satt skjelvende

Ifølge Emily kalte de kabinansatte antrekket hennes både upassende og fornærmende, da hun entret flyet.

– Jeg satt der skjelvende, og det så de ansatte. Det er den verste opplevelsen jeg har hatt i mitt liv, skriver Emily.

Både lederen for flyavgangen og de andre ansatte rundt skal ha bedt henne om å ta på en jakke, med den fulle oppmerksomheten til de andre passasjerene på flyet.

– De hadde fire ansatte rundt meg, som stod klare til å ta bagasjen min ut av flyet, skriver Emily i et Twitter-innlegg.

Videre skriver hun at hun ble gitt en jakke av søskenbarnet som satt lenger fram i flyet. De ansatte forlot ikke Emily før hun fysisk puttet jakken på.

Se antrekket til Emily under:

Delte meninger

Ifølge Emily kom hun seg gjennom innsjekk, sikkerhetskontroll og passkontroll uten problemer. Det var ikke før hun gikk om bord på flyet problemene startet, sier hun til Birmingham mail.

21-åringen skriver videre i en annen Tweet at en mann noen rader bak henne hadde på seg en vest og en shorts, uten at dette ble kommentert av kabinpersonalet.

Det er blandede meninger blant andre Twitter-brukere når det gjelder Emilys antrekk. Enkelte støtter henne, og sier det er et helt vanlig sommerantrekk. Andre igjen sier toppen ser ut som undertøy.

Selv sier hun at toppen ble kjøpt på Zara ifjor, og at den blir solgt som et vanlig sommerplagg.

– Beklager hendelsen

Thomas Cook har selv beklaget for hendelsen, og måten de håndterte klessituasjonen på, skriver BBC. De sier likevel at de har retningslinjer for kleskode på alle sine fly, slik som mange flyselskaper har.

– Dette gjelder både menn og kvinner i alle aldre, uten diskriminering. Vår besetning har den vanskelige oppgaven med å gjennomføre hva som står i våre retningslinjer, og gjør det ikke alltid på riktig måte, sier talspersonen for flyselskapet.