Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet har hittil mottatt drøyt 930 tips etter at Anne-Elisabeth Falkevik Hagen forsvant fra sitt hjem på Fjellhamar i Lørenskog.

De to personene som er fanget opp av overvåkingskameraene ved Futurumbygget den dagen Hagen forsvant, 31. oktober, er ennå ikke identifisert.

– Tipsene omhandler personer, kjøretøy, mulige skjulesteder og andre observasjoner. De to personene som er fanget opp av overvåkningskameraene ved Futurumbygget, er fremdeles ikke identifisert, sier politiinspektør Tommy Brøske i en pressemelding onsdag morgen.

Politiet mener Anne-Elisabeth Hagen forsvant en gang mellom klokken 9.15 og 13.30 onsdag 31. oktober. Politiet ble varslet en drøy halvtime senere.

– Øst politidistrikt har mottatt mange tips, som nå bearbeides og følges opp. Arbeidet er godt i gang, men dette tar tid. Det vil også ta tid å følge opp noen av disse tipsene. Av hensyn til etterforskningen, kan vi ikke nå kommentere ytterlige detaljer rundt tipsene, sier politiinspektør Brøske.

Nabo varslet om mistenkelig bil

En nabo av ekteparet Hagen har varslet politiet om en mistenkelig bil han mener tok en merkelig snarvei i nabolaget den dagen Anne-Elisabeth Hagen forsvant.

Mannen forteller til VG at han på morgenen den 31. oktober skulle ut og lufte hunden da en bil kom kjørende foran utgangsdøra på boligblokka han bor i Lørenskog.

– Det er ikke unormalt i seg selv, men da pleier de å stoppe ved enden av blokka hvor veien stopper. Men i dette tilfellet fortsatte bilen over gressplenen og opp på grusstien som går opp til huset der Hagen bor, forteller han til avisa.

Han tilføyer at bilen ikke kjørte fort, «men heller ikke så sakte som den burde med tanke på hvor den kjørte». Han mener bilen kan ha vært en sølvgrå eldre modell av Volkswagen Amarok eller en BMW X3, og tidfester hendelsen til mellom klokken 8.30 og 10.30.

Til VG sier politiinspektør Tommy Brøske at observasjonen er «meget interessant», og oppfordrer naboen til å levere tipset til politiet. Men det gjorde naboen allerede onsdag forrige uke, da saken ble offentlig kjent.​

Politiet opplyste tirsdag at de kriminaltekniske åstedsundersøkelsene ute og inne på eiendommen i Sloraveien på Fjellhamar i Lørenskog var fullført.

Siste sikre livstegn fra Anne-Elisabeth Hagen er en telefonsamtale til et familiemedlem klokken 9.14. Tom Hagen dro på jobb cirka klokken 9, og var tilbake i boligen cirka 13.30. (TV 2/NTB)