– Slik saken står nå, mener politiet at Anne-Elisabeth Hagen er blitt borte fra hjemmet sitt onsdag 31. oktober i perioden klokken 9.15-13.30.

Siste sikre livstegn fra Anne-Elisabeth Hagen er en telefonsamtale til et familiemedlem klokken 9.14.

Tom Hagen dro på jobb cirka klokken 9, og var tilbake i boligen cirka 13.30.

Politiet ble varslet en drøy halvtime senere, opplyser Øst politidistrikt tirsdag morgen.

Politiet opplyser videre at de kriminaltekniske åstedsundersøkelsene ute og inne på eiendommen i Sloraveien på Fjellhamar i Lørenskog nå er fullført.

Politiet har hittil mottatt drøyt 900 tips i saken, og sier at omtale på Åsted Norge mandag kveld økte tipsmengden.

– Tipsene omhandler både personer, kjøretøy, mulige skjulesteder og andre observasjoner. Vi har også mottatt konkrete tips på de to personene som er fanget opp av overvåkingskameraene ved Futurumbygget, men disse er foreløpig ikke identifisert. Av hensyn til etterforskningen, kan vi ikke nå kommentere ytterlige detaljer rundt tipsene, sier politiinspektør Tommy Brøske.

Har ikke meldt seg

Ifølge politioverbetjent Christian Berge i Øst politidistrikt jobbes det med flere hypoteser om hvordan 68-åringen kan ha blitt fraktet fra sitt hjem. Blant annet tror etterforskerne at hun kan ha blitt dopet ned.

– Hun kan ha blitt bortført levende. Hun kan ha blitt bedøvet. Hun kan ha blitt fraktet i bil, hun kan ha blitt båret. Vi holder alle disse mulighetene åpne, sier politioverbetjenten.

Samtidig jobber politiet med å identifisere to av de tre personene som ble filmet av videovervåkingskameraer utenfor arbeidsplassen til ektemannen Tom Hagen den 31. oktober.

Onsdag i forrige uke gikk politiet ut med videoovervåkingsbilder tatt utenfor Futurum-bygget på Lørenskog klokken 07.36.

I videoen går en person langs en vei utenfor arbeidsplassen til ektemannen.

I en video 24 minutter senere sykler en syklist forbi en person som går langs veien. Politiet har gjort avhør med syklisten og sjekket vedkommende ut av saken, men de to fotgjengerne har ikke meldt seg.​

– Disse to personene har fremdeles ikke meldt seg. Vi oppfordrer dem innstendig til å melde seg. Og hvis noen i publikum har kontakt disse personene, ber vi dem ta kontakt med politiet, sa politiinspektør Tommy Brøske til TV 2 mandag kveld.

NTB / TV 2