SAVNET: Anne-Elisabeth Hagen (68) forsvant fra sitt hjem på Fjellhamar i Lørenskog, onsdag 31. oktober i fjor.
SAVNET: Anne-Elisabeth Hagen (68) forsvant fra sitt hjem på Fjellhamar i Lørenskog, onsdag 31. oktober i fjor. Foto: Interpol

Anne-Elisabeth Hagen etterlyses i utlandet

Anne-Elisabeth Hagen har vært savnet siden den 31. oktober ifjor. Nå etterlyses hun internasjonalt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Interpol går ut med både bilde og fullt navn og etterlyser Anne-Elisabeth Falkevik Hagen i utlandet.

Det er snart 11 uker siden Falkevik Hagen (68) forsvant fra sitt hjem på Fjellhamar i Lørenskog.

Politiet opplyser mandag morgen at de har mottatt 620 tips i saken, og at det blant annet dreier seg om mulige skjulesteder der Falkevik Hagen kan holdes.

– Tipsene går blant annet på mulige skjulesteder, både i Norge og utenfor, ulike observasjoner, navngitte personer og hvem de to etterlyste personene fra videoovervåkingen er, sier politiinspektør Tommy Brøske i Øst politidistrikt i en pressemelding.

Politiet vil ikke kommentere tipsenes innhold utover dette.

Onsdag i forrige uke gikk politiet ut med videoovervåkingsbilder tatt utenfor ektemannen Tom Hagens (68) arbeidsplass klokken 07.36 den 31. oktober, dagen Falkevik Hagen skal ha blitt kidnappet.

I videoen går en person langs en vei utenfor arbeidsplassen til ektemannen.

I en video 24 minutter senere sykler en syklist forbi en person som går langs veien. Politiet har gjort avhør med syklisten og sjekket vedkommende ut av saken, men de to fotgjengerne har ikke meldt seg.

– De to personene fra videoovervåkingen er ikke identifisert, og vi er fortsatt svært interessert i tips om hvem de kan være, og hvordan de har kommet seg til Futurumbygget, sier Brøske. De to personene har status som vitner i saken.