Forsvinningssaken:

– De er ikke identifisert

Politiet har fått inn 620 tips i forsvinningssaken på Lørenskog, men to av personene på overvåkingsbildene er ikke identifisert.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er snart 11 uker siden Anne-Elisabeth Falkevik Hagen (68) forsvant fra sitt hjem på Fjellhamar i Lørenskog.

Politiet opplyser mandag morgen at de har mottatt 620 tips i saken, og at det blant annet dreier seg om mulige skjulesteder der Falkevik Hagen kan holdes.

– Tipsene går blant annet på mulige skjulesteder, både i Norge og utenfor, ulike observasjoner, navngitte personer og hvem de to etterlyste personene fra videoovervåkingen er, sier politiinspektør i Øst politidistrikt, Tommy Brøske, i en pressemelding.

Politiet vil ikke kommentere tipsenes innhold utover dette.

Ikke identifisert

Onsdag i forrige uke gikk politiet ut med videoovervåkingsbilder tatt utenfor ektemannen Tom Hagens (68) arbeidsplass klokken 07.36 den 31. oktober, dagen Falkevik Hagen skal ha blitt kidnappet.

I videoen går en person langs en vei utenfor arbeidsplassen til ektemannen.

I en video 24 minutter senere sykler en syklist forbi en person som går langs veien. Politiet har gjort avhør med syklisten og sjekket vedkommende ut av saken, men de to fotgjengerne har ikke meldt seg.

– De to personene fra videoovervåkingen er ikke identifisert, og vi er fortsatt svært interessert i tips om hvem de kan være, og hvordan de har kommet seg til Futurumbygget, sier Brøske.

De to personene har status som vitner i saken.

Ber om tips

Politiet jobber med flere teorier, men har en hovedteori om at Falkevik Hagen ble bortført den 31. oktober.

I pressemeldingen ber politiet alle som har noe som helst slags informasjon om de aktuelle dagene ta kontakt.

– Alle tipsene vi mottar blir prioritert og vurdert. En rekke tips har nå blitt satt ut som konkrete arbeidsoppgaver. Politiet ber personer som måtte sitte på opplysninger, om å ringe tipstelefon 64 81 95 99. La politiet vurdere om tipset er relevant eller ikke, sier Brøske.