Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den savnede mannen ble sist sett da han var ute på byen med venner natt til søndag. Han befant seg da på utestedet Fire Fine, som ligger langs Nidelva.

Søndag kveld ble han meldt savnet av sine pårørende.

– Vi har søkt i natt og for fullt fra morgenen av når det har blitt dagslys, sier politioverbetjent Wenche Johnsen i Trøndelag politidistrikt til TV 2.

Klokken 20.25 opplyser politiet til TV 2 at de avsluttet søket ved mørkets frembrudd. Søket vil bli gjenopptatt tirsdag morgen.

Under søket mandag fant politiet mannens mobiltelefon i Nidelva. Politiet vet når telefonen sist ble brukt, men ønsker ikke å gå ut med denne informasjonen på nåværende tidspunkt.

Politiet har satt ned en egen gruppe til å jobbe med saken, og det blir tatt avhør av 24-åringens venner.

– Vi antar at han sist ble sett mellom midnatt og klokken 02 eller 03 natt til søndag. I det tidsrommet mener vi at han har blitt borte, sier Johnsen.

Politiet har foreløpig ingen teori om hva som har skjedd.

Savnede beskrives som 184 centimeter høy, og politiet har i samråd med de pårørende gått ut med et bilde av ham.

«Bildet som er lagt ved er ikke fra samme kveld, men antrekket er likt det han er beskrevet å skal ha hatt på seg da han forsvant. Det er foreløpig usikkert om han hadde frakken på da han forsvant», skriver politiet i en pressemelding.

«Vi ber om at de som har overvåkingskamera i Trondheim sentrum, ser gjennom og melder fra dersom de har plukket opp noe som kan være interessant for politiet», skriver de på Twitter.