Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Moren til Kelsey Berreth fra Woodland i Colorado trygler om hjelp til å finne datteren som har vært savnet i over tre uker, ifølge CBS.

– Kelsey er ikke en type som ville stukket av. Dette er helt ulikt henne. Hun elsker familien sin, vennene sine og jobben sin, sier moren mens hun kjemper mot gråten flere ganger.

– Noen vet hvor hun er. Kelsey, vi vil ha deg hjem. Vi kommer ikke til å slutte og lete, sier hun.

Handlet med datteren

Kelsey ble sist sett 22. november. Da ble hun fanget av overvåkingskameraer mens hun var på handletur med sin ett år gamle datter dagen etter Thanksgiving.

Like etter møtte hun forloveden sin, og barnet far, Patrick Frazee, som plukket opp barnet.

Hun ble meldt savnet ti dager senere.

Da etterforskere tok seg inn i boligen hennes, var det ingen tegn til at hun har reist derfra frivillig. De fant de bilnøkler, tannbørste, klær og kanelboller som var urørt siden Thanksgiving.

Mobilspor

25. november, tre dager etter hun forsvant, men en uke før hun ble meldt savnet, ble telefonen hennes slått på og registrert i nærheten av Gooding i Idaho. Det ligger nesten 100 mil fra hjemstedet hennes i Colorado.

Samme dag ble to tekstmeldinger sendt fra telefonen hennes. Den ene ble sendt til arbeidsgiveren hennes, Doss Aviation, hvor hun jobbet som flyinstruktør, at hun ikke kunne komme på jobb den neste uka. Den andre meldingen ble sendt til forloveden.

Det var Kelseys mor som meldte datteren savnet en uke etter disse meldingene ble sendt.

Ingen mistenkte

Politiet beskriver Kelseys forlovede som samarbeidsvillig, og de har ingen mistanke om at han skal ha mishandlet henne. Men han har ikke stilt opp sammen med familien i etterlysninger etter den savnede forloveden.

– Vi ser på saken som en savnet person for øyeblikket. Vi har ikke noen mistenkte. Vi ønsker tips fra publikum for å finne henne, sier politisjef Miles De Young, på pressekonferansen mandag.