Onsdag ble det holdt minneseremoni for den tidligere presidenten George H. W. Bush i Washington National Cathedral.

Med både rørende taler og humoristiske øyeblikk er det nå en hendelse som har tatt av på sosiale medier.

Da sønnen til Bush og tidligere president, George W. Bush, hilste på ekteparene Trump og Obama på første rad i katedralen, gav han en liten gave til Michelle Obama.

Den tidligere førstedamen virket overrasket og flirte, før hun prøvde å beholde masken igjen.

Gaven skal ha vært et lite drops.

Intern spøk

I september ble en lignende hendelse fanget på kamera da Bush tilbød Michelle Obama et drops eller pastill under minnesermonien til tidligere senator John McCain. Hendelsen ble mye delt i sosiale medier.

– President Bush er min «partner in crime» i alle store arrangementer hvor de tidligere president-parene er samlet. Jeg er så glad i han. Han er en fantastisk og morsom mann, sa Obama da hun gjestet The Today Show i oktober.

Hun forklarte videre hvorfor situasjonen ble så populær på sosiale medier.

– Det er det folk er så sultne på. Partier, hudfarge, kjønn og lignende er ikke noe som skiller oss. Det er det budskapet som blir vist i hendelsen.

Unikt vennskap

Første gang verden fikk se det unike vennskapet mellom Obama og Bush var da de gav hverandre en klem under åpningen av The Smithsonian National Museum of African American History and Culture i 2016, skriver magasinet People.

Ettersom Obama er demokrat og Bush er republikaner er de ikke enige om alt.

– Vi er alle amerikanere. Vi bryr oss om familien vår og barna våres og vi prøver å føre samfunnet fremover. Vi har bare forskjellige meninger om hvordan vi skal komme oss dit, sa Obama da hun ble intervjuet sammen med datteren til Bush, Jenna Bush Hager, på The Today show.

Avlyste bokturné

For å kunne delta i minneseremonien måtte Michelle Obama avlyse deler av bokturneen for selvbiografien «Becoming» i Europa. Hun skulle i utgangspunktet ha besøkt Paris og Berlin.

«Det er viktig for meg å være med familien Bush og feire president George H. W. Bushs fantastiske liv. Det vil dessverre gå utover mitt besøk i Paris og Berlin. Jeg er så rørt av entusiasmen for boken min og jobber med å finne datoer til et nytt besøk til neste år», skriver Obama på Twitter.