– Jeg er så takknemlig for å være hjemme i tide til å stemme!

Det skriver Demi Lovato på sin Instagram-profil, under et bilde av seg selv i et valglokale.

Dette er det første bildet stjernen har delt av seg selv siden i sommer.

Lovato ble i slutten av juli fraktet i all hast fra sitt hjem i Hollywood til sykehus, etter å ha tatt en overdose.

​Siden den tid har sangeren og den tidligere Disney-stjernen holdt en lav profil, men tirsdag delte hun altså et bilde for å få amerikanerne til å bruke stemmeretten sin.

– Én stemme kan gjøre en forskjell, så forsikre deg om at din stemme blir hørt, skriver superstjernen videre.

Skaper oppmerksomhet

Demi Lovato er ikke den eneste stjernen som har engasjert seg i forkant av årets mellomvalg. Flere andre har også brukt sin posisjon til å få amerikanerne opp fra sofaen og ut til stemmeurnene.

Blant annet skapte Taylor Swift mye oppmerksomhet da hun 8. oktober la ut en Instagram-post med en lengre tekst om hvorfor hun mener det er viktig å bruke stemmeretten.

– Tidligere har jeg vært motvillig til å snakke om mine politiske meninger i offentligheten, men på grunn av flere hendelser i mitt eget liv og i verden de siste to årene, føler jeg det annerledes nå, skrev hun i starten av posten.

Bruker innspurten

Også på selve valgdagen tirsdag, benyttet sangeren sjansen til å komme med en siste oppfordring.

– Disse to damene stemte for kandidaten som har bevist at han er fornuftig og pålitelig, skriver Taylor Swift under et bilde av en kampanjeplakat tilhørende Phil Bredesen, demokratenes kandidat i Tennessee.

Skuespiller Leonardo DiCaprio ønsker også å bruke sin posisjon til å få amerikanerne til å stemme. Han har delt en video av seg selv og skuespillerkollega Brad Pitt på Twitter, hvor han skriver at årets mellomvalg kan være det viktigste i løpet av vår tid.

– Jeg oppfordrer alle til å gå til urnene og sørge for at stemmene deres blir hørt, skriver han.