Like etter klokken 18 mandag kveld fikk politiet melding om en barbeint kvinne som trillet en barnevogn ved Stridsklev i Porsgrunn.

– Etter å ha undersøkt litt ulike steder for å finne kvinnen, besluttet vi rundt klokken 20 å starte en leteaksjon, sier operasjonsleder Anne Meyer i Sør-Øst politidistrikt til TV 2.

Politiet kjenner ikke kvinnens identitet. Hun ser ut til å være i 20-årene, og beskrives som blek i ansiktet, med mørkt blondt hår. Da hun ble observert, hadde hun på seg en brun jakke og gikk barbeint.

– Hun gikk og trillet på en grå barnevogn. Denne har vi nå funnet. Det er en ganske ny barnevogn av merket Stokke, sier Meyer.

Politiet opplyser at de har fått melding om at en barnevogn er stjålet. Dette skal være den samme vognen som er funnet.

Mandag kveld startet politiet en betydelig leteaksjon etter den ukjente kvinnen. I tillegg til vanlige politistyrker, ble politihelikopter og politihunder benyttet.

– Norges Røde Kors og Norske Redningshunder er også med i søket. Når vi har søkt gjennom området, skal vi vurdere hvorvidt vi skal fortsette eller ikke, sa operasjonslederen mandag kveld.

Det er ikke meldt om savnede personer i Porsgrunn. Dersom noen har observert noe som kan være av interesse, ønsker politiet at de tar kontakt på telefonnummer 02800.

I 23:30-tiden opplyser politiet at de har funnet kvinnen.

– Hun har det etter forholdene bra, sier operasjonsleder Marianne Mørch til TV 2.