Før avgang fra San Francisco publiserte Hakimi et bilde av seg selv smilende på vei inn i Cessna 414-maskinen.

– Flyr ut til LA, skrev hun på Instagram.

Men Hakimi og kollegene hennes kom aldri fram til konferansen. Flyturen endte på tragisk vis på en parkeringsplass utenfor et kjøpesenter i Orange County i California, USA søndag kveld norsk tid.

De andre om bord i flyet var sønnen Navid Hakimi (32) og kollegaene Nasim Ghanadan (29) og Lara Shepherd (42). Sistnevnte var gift med flyets pilot, Scott Shepherd (53), som også omkom i styrten.

Så Hakimi som en mentor

Nasim Ghanadan, den yngste ombord i ulykkesflyet, blir av broren beskrevet som en sosial jente det var lett å bli kjent med.

OMKOM: Nasim Ghanadan (29). Foto: AP
OMKOM: Nasim Ghanadan (29). Foto: AP
OMKOM: Lara Shepherd (42). Foto: AP
OMKOM: Lara Shepherd (42). Foto: AP

– Hun var bare et naturlig midtpunkt, og lo mye. Hun var alltid festens midtpunkt, sier broren Aryan Ghanadan til CBS.

Nasim Ghanadan jobbet i eiendomsmeglerfirmaet Pacific Union International sammen med Hakimi, og så ifølge broren på henne som en mentor i bransjen. Gruppen var på vei mot eiendomsmegler-konferansen Tom Ferry Success Summit i Anaheim, California.

Selskapet har sendt ut en pressemelding etter ulykken, der de uttrykker sin sorg over tapet av kollegene.

– Hele Pacific Union-familien sørger over tapet av våre kolleger, familiemedlemmer og venner. Livet er dyrebart, og vi fokuserer på å trøste de som er berørt av denne ulykken, sier firmaets direktør Mark A. McLaughlin i en uttalelse.

Sendte ut nødsignal

Flyet var på vei inn for landing på John Wayne lufthavn da piloten sendte ut et nødsignal. Piloten rakk imidlertidig aldri å oppgi hva som var galt før flyet styrtet på parkeringsplassen. Fortsatt er det uvisst hva som forårsaket ulykken.

OMKOM: Floria Hakimi (62). Foto: AP
OMKOM: Floria Hakimi (62). Foto: AP

Tross den dramatiske styrten ble ingen på bakken ble skadet og det brøt ikke ut noen brann, men flyet traff fire parkerte biler.

Det var flere vitner til de forferdelige scenene som utspilte seg da flyet først fløy lavt over området før det styrtet. Flyet traff en bil direkte, men bilens eier var til alt hell inne på senteret da ulykken inntraff.

– Jeg vet ingenting om hva piloten gjorde eller hva han tenkte, men dette kunne vært mye mer tragisk. Det faktum at ingen på bakken ble skadet er et mirakel i seg selv, sier Tony Bommarito i Orange County-brannvesenet til CBS.

Piloten Scott Shepherd hadde mange år bak seg som pilot, og hadde fått fornyet lisensen i fjor.