KJØTT  OG OSTESTRID: Regjeringen har hisset på seg EU etter at de denne uken foreslo å heve tollmurene for en rekke kjøtt  og osteprodukter. Sjømatnæringen og økonomieksperter frykter straffetoll på varer Norge selv eksporterer. (Foto: SCANPIX)
KJØTT OG OSTESTRID: Regjeringen har hisset på seg EU etter at de denne uken foreslo å heve tollmurene for en rekke kjøtt og osteprodukter. Sjømatnæringen og økonomieksperter frykter straffetoll på varer Norge selv eksporterer. (Foto: SCANPIX)

Norge innfører omstridt EU-direktiv

Allerede neste uke vil den borgerlige regjeringen informere EU om at Norge ikke vil legge ned veto mot postdirektivet og innføre det i Norge.

Av Kristoffer Thoner Det får TV 2 bekreftet fredag ettermiddag. Dette betyr det full konkurranse på brevpost også her til lands. Europaminister Vidar Helgesen (H) skal møte EUs representanter i et møte i EØS-rådet tirsdag 19. november. Endrer kurs Der vil han fortelle at den borgerlige regjeringen vil reversere det norske «vetoet» mot postdirektivet, som daværende utenriksmini

Mer innhold fra TV 2