Informasjonskapsler
På TV 2s nettsider bruker vi og våre partnere informasjonskapsler (cookies) for personlig tilpasning av annonser og måling. Du kan lese mer om dette i vår
personvernpolicy
og vår informasjonsside om
informasjonskapsler
.
Jeg forstår
Oppskrifter
Logg inn
Min Konto
Logg ut
TV 2 Play
Nyheter
Sport
Underholdning
Video
Været
Broom
TV-guide
Mat og oppskrifter
Spesialer
Live
Hjelp
Info
Kontakt oss
Om TV 2
Tips oss
Rabattkoder
Personvern
Lukk meny
Søk i oppskrifter
Lagre
Av:
Wenche Andersen
Brune pinner
2 t, 40 min
Enkel
9
Ingredienser
0
Lagre
Klassikeren brune pinner til kakeboksen.
Skriv ut
Ingredienser
Slik gjør du
Ingredienser
Porsjon (1)
Slik gjør du
Pisk smør og sukker lyst og luftig. Visp inn eggeplommer og sirup.
Tips:
For melkefri bruk margarin uten melk.
Bland sammen det tørre og elt inn i deigen.
Form den til runde tykke pølser og pakk deigen inn i plastfilm og legg kaldt et par timer.
Del deigen i 4 biter og rull ut til pølse. Legg på et bakepapirkledd stekebrett og trykk hver pølse flate.
Pensle med egg og dryss over perlesukker, hakkede mandler/nøtter og kanel.
Stek i varm stekeovn 180 grader i ca. 10-12 minutter.
Når kakene er ferdig stekt og fortsatt varme, skjæres de på skrå og avkjøles på rist.
Lignende oppskrifter
Krumkaker
1 t, 30 min
•
Middels
•
Annonse
Doble sjokoladeflarn
40 min
•
Enkel
•
Pepperkakedeig
7 t, 30 min
•
Enkel
•