TV 2 Play
Min konto

Siste nytt

24. februar 04:46
NTB  & Vilde Roald
Brannmannskaper i ferd med å slokke en brennende bygning etter et russisk angrep mot Odesa fredag. Foto: Ukrainske nødetater / AP / NTB

Nytt droneangrep mot Odesa

En mann er drept og tre andre såret i et russisk droneangrep mot den ukrainske svartehavsbyen Odesa, ifølge lokale myndigheter.

En boligbygning ble ødelagt i angrepet, som skjedde fredag kveld. Det kan fortsatt ligge folk under ruinene. Derfor er det satt i gang leting, uttalte Odesa-regionens militære guvernør Oleh Kiper på Telegram natt til lørdag.

– Vi er ikke sikre på opplysningene fra naboer og kan derfor ikke slå fast noe. Lete- og opprydningsarbeidet fortsetter derfor til siste murstein er fjernet, for å forsikre oss om at det ikke ligger igjen noen der, skrev han.

Det var andre kveld på rad at russiske droner angrep byen.

Til sammen seks personer er drept og tolv såret i ulike angrep i Ukraina det siste døgnet. Tidligere fredag ble tre personer drept da en nedskutt russisk drone styrtet i en industribygning. I byen Dnipro sørøst i landet traff en russisk drone et leilighetsbygg der to personer senere ble funnet drept.

I Myrnohrad i Donetsk-regionen, nær frontlinjen, ble en sivil person drept, og 21 hus, en skole og en boligbygning på flere etasjer ble ødelagt, ifølge president Volodymyr Zelenskyjs kontor.

15 minutter siden
NTB
09:07
NTB  & Bendik Årvik
08:29
08:07
07:56
NTB
07:55
NTB

Tips TV 2

Har du tips, bilder eller video om saken?