Siste nytt

TV 2 Play
Min konto
STEINKJER: Funn av død person i Steinkjer sentrum natt til lørdag 10. juni 2023. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig. 

Steinkjer: Etterforsker dødsfall til mann i 40-årene 

Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall i Steinkjer sentrum, etter å ha fått melding om en død person i en leilighet fredag 9. juni kl. 23:11.

Det var en pårørende av mannen som meldte fra til politiet.

I en pressemelding lørdag formiddag melder politiet om at den avdøde er en mann i 40-årene, hjemmehørende i Steinkjer.

– Vi kan per nå ikke gå konkret inn i hvilke funn og opplysninger dette er, av hensyn til etterforskningen. Vi understreker at saken etterforskes ut fra flere hypoteser, herunder også at det ikke er noe kriminelt som ligger bak. Etterforskningen er helt i startfasen og vi prøver nå å kartlegge hva som har skjedd, sier påtaleansvarlig Charlotte Renée Ulstad i Trøndelag politidistrikt.

Det er funn på stedet som gjør at politiet anser dødsfallet som mistenkelig, men ingen er så langt mistenkt eller siktet i saken. 

– Det er besluttet obduksjon av den avdøde. Dette vil trolig bli gjennomført førstkommende mandag og vil forhåpentligvis gi oss flere svar på hva som har hendt, sier påtaleansvarlig Charlotte Renée Ulstad.

TV 2 snakket tidligere lørdag med operasjonsleder Kamilla Engen ved Trøndelag politidistrikt. Hun opplyste at det er satt inn ekstra ressurser i etterforskningen lørdag, i håp om å kunne utelukke enkelte av hypotesene de jobber ut fra relativt raskt.

Alle mannens pårørende er varslet om dødsfallet.

00:03
I går 23:33
NTB  & Johannes Steen
I går 22:30
I går 22:07
I går 21:53
I går 21:39
NTB  & Johannes Steen
I går 20:46
I går 20:29
I går 20:21
I går 19:39
NTB  & Ane Hem

Tips TV 2

Har du tips, bilder eller video om saken?