Siste nytt

TV 2 Play
Min konto
9. juni 14:04

Siktet i giftsak i Oslo fremstilles for fengsling fredag ettermiddag

Foto: Aleksander Myklebust / TV 2

Gutten i tenårene som er siktet i giftsaken i Oslo, blir fremstilt for fengsling fredag klokken 15, melder politiet i en pressemelding.

Han er siktet for befatning med et giftig stoff som kan medføre fare for allmenheten. Det er per nå ikke fare for andre i området, opplyste politiet tidligere fredag.

Siktede ble avhørt av politiet natt til fredag. 

– Det tyder på at han har produsert det farlige giftstoffet på egen hånd. Det er ingenting som tyder på at noen andre er involverte, skriver politiet.

Det var torsdag ettermiddag at nødetatene rykket ut til Bøler i Oslo med store ressurser, etter melding om at en person hadde blitt eksponert for et ukjent stoff på armen. Vedkommende skal ha følt seg uvel.

– Politiet har jobbet gjennom natten på stedet, en leilighet på Bøler i Oslo. Det er gjort videre undersøkelser og sanering på stedet.

– Forprøvene som er utført viser at det kan være et svært giftig og skadelig stoff. Det gjøres videre undersøkelser av stoffet. Foreløpig går vi ikke ut med opplysninger om selve stoffet av etterforskningsmessige hensyn, heter det i pressemeldingen.

TV 2 har vært i kontakt med siktedes forsvarer, Marit Sæther, som ikke har noen kommentar til saken fredag formiddag.

BAKGRUNN: Tenåring eksponert for svært giftig stoff

06:10
05:14
05:12
04:01
03:14
02:37
02:12

Tips TV 2

Har du tips, bilder eller video om saken?