Siste nytt

TV 2 Play
Min konto
2. juni 19:49

Alvorlig trafikkulykke i Hammerfest

En bil har kjørt ut av veien utenfor Hammerfest, opplyser politiet på Twitter. 

– Det er en alvorlig ulykke. Det er for tidlig å si hva som er årsaken til ulykken, sier operasjonsleder Bjørn Tormod Syversen til TV 2.

Politiet fikk inn melding om en trafikkulykke klokken 19:09 fredag kveld.

En person satt i bilen da ulykken inntraff. Skadeomfanget er ikke kjent, men ulykken er altså karakterisert som alvorlig.

Det ene kjørefeltet er åpnet forbi ulykkesstedet.

11 minutter siden

Tone dukket opp til vielsen uten Gjert

Jakob Ingebrigtsen gifter seg lørdag. Mamma Tone ankom vielsen sammen med to av sønnene, men ikke med Gjert.
Les hele artikkelen

Bil kjørte ut i Sunnfjord

Vest politidistrikt melder at en bil har kjørt utfor fra E39 i Sunnfjord.

«Føreren er alene i bilen, våken og bevisst», skriver politiet på X.

– Det er en kvinne i 70-årene. Hun fremstår som uskadd, men blir tatt med til legevakten for sjekk, sier operasjonsleder Knut Dahl-Mikkelsen i Vest politidistrikt til TV 2.

Bilist med «veldig høy promille» traff midtrabatten

En bil kjørte i en midtrabatt på Lillestrøm lørdag ettermiddag.

Bilføreren manglet førerkort, men hadde promille.

«Det viste seg at den mannlige sjåføren i 30-årene hadde veldig høy promille», skriver Øst politidistrikt på X.

– Vi snakker over 2,0 i promille, sier operasjonsleder Ronny Samuelsen til TV 2.

Både midtrabatten og bilen fikk skader, men mannen slapp unna med skrekken.

Bil kjørte ut i Agder

Luftambulansen har kommet frem til et ulykkessted ved Fylkesvei 42 i Agder, etter at en bil med tre personer kjørte ut ved Lislevann.

To voksne og ett barn blir fraktet med luftambulansen til sykehus i Arendal. Barnet og en av de voksne fremstår som uskadd, mens den andre voksne vil få behandling på sykehuset når de lander der.

Vedkommende skal ikke være alvorlig skadet.

Det er redusert fremkommelighet på stedet mens nødetatene jobber der.

Blotter pågrepet i Haugesund

Politiet har kontroll på en mann som blottet seg foran noen unge jenter, melder Sør-vest politidistrikt på X.

Det blir opprettet sak.

LANGTUR: Barna kjørte nesten helt til neste delstat før de ble stanset.

Søsken (10 og 11 år) stakk av i bil – kjørte 32 mil

Foto: Datawrapper

Politibetjenter fra Alachua County så noe uvanlig på motorveien nær Gainseville nord i FLorida torsdag: En bil med en tiåring bak rattet og søsteren på elleve som eneste passasjer.

Søskenparet hadde da kjørt 320 kilometer i sin mors bil, fra North Port helt sørvest i Florida.

Moren hadde fire timer tidligere meldt barna savnet og bilen stjålet.

Politiet stanset bilen og trakk våpen, før de beordret de to i bilen til å komme ut.

– Til sin overraskelse så de en ti år gammel bilfører komme ut sammen med sin elleve år gamle søster, sier politiet i en uttalelse, ifølge ABC News.

Barna fortalte politiet at jenta hadde blitt sint på moren sin fordi hun tok fra henne en elektronisk enhet på grunn av dårlig oppførsel. Gutten ville derfor kjøre henne til California.

Politiet opplyser at de etter en samtale med begge barna, kom fram til at det ikke er noen tegn til at moren eller andre i hjemmet deres har mishandlet dem.

Etter at det ble klart at moren ikke ville anmelde barna sine, ble de løslatt.

ÅTTE KANDIDATER: I den første TV-debatten var det åtte kandidater som stilte. Donald Trump sto over. Fra venstre: Asa Hutchinson, Chris Christie, Mike Pence, Ron DeSantis, Vivek Ramaswamy, Nikki Haley, Tim Scott og Doug Burgum.

Republikanernes tredje debatt legges til Miami

Republikanerne er i gang med sin nominasjonskamp i forkant av neste års presidentvalg i USA. Den første TV-debatten mellom kandidatene er allerede unnagjort, mens den andre går av stabelen 27. september.

Den tredje skal holdes i Miami 8. november, melder The Assciated Press.

Der vil kandidatene måtte innfri strengere krav til deltagelse. For å få en plass i debatten, må de kunne vise til minst fire prosent oppslutning i flere meningsmålinger, samt 70.000 unike pengedonorer.

Ifølge Real Clear Politics' oversikt over meningsmålinger, er det bare fem kandidater som per dags dato har et snitt på over fire prosent.

Trump, som ikke deltok i den første debatten og også står over den andre, leder med en gigantisk margin. Han har et snitt på 57,7 prosent på de siste målingene, til tross for at han er tiltalt for en rekke alvorlige lovbrudd.

Ron DeSantis er nummer to med 12,8 prosent, mens Vivek Ramaswamy har et snitt på 7,9 prosent, Nikki Haley på 4,8 og Mike Pence på 4,1.

Hvor mange som stiller i debatten i Simi Valley 27. september, er foreløpig uvisst.

Tidligere denne uken stormet over 10.000 soldater og politi Tocorón-fengselet for å gjenvinne kontrollen. Fengslet har i lang tid vært styrt av kriminelle gjenger. Foto: Ariana Cubillos / AP / NTB

Gjengleder i Venezuela rømte fra fengsel før det ble stormet

Tocorón-fengselet i Venezuela har lenge vært styrt av Tren de Aragua-gjengen. Denne uken fikk myndighetene igjen kontroll over fengselet, men gjenglederen kom seg unna. 

Tren de Aragua er en av de mektigste og mest beryktede gjengene i Venezuela, og medlemmene har over tid kunnet bevege seg fritt i fengselet.

Onsdag denne uken stormet over 10.000 soldater og politi Tocorón, som er mer som et hotell med blant annet svømmebasseng og nattklubb, for å gjenvinne kontrollen.

Gjenglederen var imidlertid ikke å finne, og både Venezuelas justisdepartementet og innenriksdepartementet har frigitt navn og bilde og utlyst en belønning til alle som kan opplyse om hvor lederen befinner seg.

Fire personer er pågrepet, mistenkt for samarbeid med kriminelle i fengselet. Fengselet ble evakuert i forbindelse med stormingen, og andre dødsdømte fanger er flyttet til et annet anlegg, ifølge myndighetene. 

Ifølge den uavhengige organisasjonen OVV hadde gjengledere fått tips om hva som foregikk og forlot fengselet en uke tidligere. De antas også å ha forlatt landet.

Organisasjonen anklager nå myndigheter i landet for ikke å ha vært ærlig om stormingen og planleggingen i forkant. 

(©NTB)

Les også: Stormet fengsel – fikk sjokk av synet

Brannvesenet i Oslo ringes ned på grunn av bål 

Brannvesenet i Oslo har fått flere telefoner lørdag ettermiddag fra folk som legger merke til en kraftig røyklukt i Oslo sentrum. 

Årsaken er at det brennes kvist nede på Bleikøya i Oslofjorden, forteller vaktkommandør Robert Gudmundsen til TV 2.

– De har egentlig tillatelse til å gjøre det, men vi får så mange henvendelser at vi er nødt til å ta kontakt og be dem om å roe det ned, sier han. 

Han legger til at vindretningen kommer fra sør, noe som trolig har bidratt til at røyklukten har spredt seg såpass langt.

Tips TV 2

Har du tips, bilder eller video om saken?