Siste nytt

TV 2 Play
Min konto
28. mars 15:44

Atle Antonsen og Johan Goldens bar stenges

Foto: Frode Sunde / TV 2

Bar Flag Oslo, som eies av Atle Antonsen og Johan Golden, blir permanent stengt fra og med lørdag.

Det skriver baren i et innlegg på Facebook.

– Tusen takk til alle dere som har vært innom Bar Flag og skapt god stemning. Dere har vært de beste gjestene man kunne ønske seg og vi kommer virkelig til å savne dere.

01:01

Mann skutt nord for Stockholm

En mann ble funnet skutt utenfor en villa i Åkersberga nord for Stockholm tirsdag kveld.

Mannen er tatt til sykehus med ambulansehelikopter. Skadene beskrives innledningsvis som alvorlige, opplyser politiet.

Politiet fikk melding om hendelsen rundt klokka 22.30 og etterforsker saken som drapsforsøk. Det pågår en stor politiinnsats i området. Åstedet er enten i villaen eller i tilknytning til villaen, ifølge politiet.

Like før midnatt tirsdag kveld var ingen meldt pågrepet.

(©NTB)

01:01

Alvorlig ATV-ulykke i Ringsaker – livreddende førstehjelp pågår

Ambulansepersonell gjorde livreddende førstehjelp etter at en person ble liggende under en ATV etter en ulykke i Ringsaker i Innlandet natt til onsdag.

Alle nødetatene er på stedet og luftambulanse er på vei, melder Innlandet politidistrikt på X.

Ulykken har skjedd på en liten lokal vei, og ingen andre kjøretøyer skal være involvert.

Politiet fikk melding om ulykken rett etter midnatt.

(©NTB)

01:00

Brann brøt ut i bryllup i Irak - 100 skal være døde

Reuters meldte først at ni mennesker mistet livet og ytterligere 25 ble skadd da det brøt ut brann i et bryllup i Al-Hamdaniya-distriktet i Irak.

Men meldingene om antall døde i irakiske statlige medier er langt høyere: 100 personer er døde og minst 150 skadd, melder de.

Distriktet ligger i Nineveh-provinsen nord i Irak. Reuters får opplysningene om omfanget av katastrofebrannen fra to kilder i sikkerhetstjenesten og helsevesenet.

00:59
En mor og hennes sønn er tiltalt for hallikvirksomhet tilknyttet et thaimassasjestudio i Oslo sentrum. Foto: Terje Pedersen / NTB

Mor og sønn tiltalt for hallikvirksomhet i forbindelse med massasjestudio i Oslo

En kvinne i 60-årene og hennes sønn i 30-årene er tiltalt for hallikvirksomhet tilknyttet et thaimassasjestudio i Oslo sentrum.

Ifølge en ny tiltale organiserte moren minst fem kvinner sin prostitusjonsvirksomhet gjennom thaimassasjestudioet.

«Hun stilte blant annet lokalene til disposisjon, skaffet kunder og mottok utbytte fra prostitusjonsvirksomheten.», står det i tiltalen.

Sønnen skal ha bistått ved å hjelpe moren med å ta betaling fra kunder og/eller å skaffe kunder eller å bistå med andre ting.

Forholdene skal ha pågått fra 2017 til april 2020.

Moren er også tiltalt for å ha solgt narkotika, hovedsakelig kokain, fra thaimassasjestudioet til minst 50 personer. Narkotikasalget skal ha pågått i en drøy måned fra midten av mars til midten av april 2020.

Saken skal etter planen gå over ti rettsdager i Oslo tingrett fra 4. mars neste år.

(©NTB)

I går 23:16

Politiet: Melding om avfyrte skudd på Søndre Nordstrand i Oslo

Politiet i Oslo sier de har flere ressurser på stedet på Søndre Nordstrand etter melding om to avfyrte skudd.

Saken oppdateres her.

– Spor på stedet tilsier at det er skutt mot en bil og mot en leilighet. En mørk stasjonsvogn skal ha kjørt fra stedet. Politiet har foreløpig ingen informasjon om bakgrunn for hendelsen, skriver politiet.

Politiet opplyser at ingen personer er kommet til skade, og vurderer at hendelsen ikke medfører noen fare for utenforstående.

Tips eller bilder fra stedet? Kontakt TV 2 her.

I går 22:33
BEDREGERI: Ifølge en domstol i New York har Donald Trump og selskapet hans blåst opp selskapets verdier over lang tid og på den måten sikret seg gullkantede avtaler.

New York-domstol: Donald Trump skyldig i omfattende bedrageri

En domstol i New York har fastslått at USAs tidligere president Donald Trump har begått bedrageri over flere år, skriver AP.

I forbindelse med et sivilt søksmål anlagt av New Yorks statsadvokat, kom dommeren frem til at Trump og hans selskap lurte banker og forsikringsselskaper ved å blåse opp selskapets verdier. Det skal igjen ha bidratt til at de fikk mer gunstige betingelser på lån og forsikringer.

Kjennelsen fra domstolen kommer før rettssaken mellom New Yorks justisminister Letitia James og Trump starter. James hevder at Trump har løyet på seg opptil 3,6 milliarder dollar.

Hun fører et sivilt søksmål mot den tidligere presidenten og tre av barna hans, hvor delstaten anklager dem for bedrageri. Trumps advokater har bedt om å få hele saken avvist. De hevder at Trump «utvilsomt var verdt mange milliarder dollar».

James krever 250 millioner dollar i bøter og et forbud mot at Trump gjør forretninger i New York, hjemstaten hans. Rettssaken starter 2. oktober, og kan komme til å vare ut desember, skriver AP.

I går 22:31
Store deler av fasaden på bygget i Linköping er revet bort etter eksplosjonen tirsdag morgen. Foto: Stefan Jerrevång / TT / NTB

En person pågrepet etter eksplosjon i leilighet i Linköping

En person er pågrepet, mistenkt for å stå bak eksplosjonen som fant sted i en bygård i Linköping i Sverige tirsdag morgen, ifølge Aftonbladet.

Politiet skal snart avhøre den pågrepne, skriver avisen.

En kvinne ble sendt til sykehus for en sjekk etter eksplosjonen i leilighetsbygget i 6-tiden tirsdag morgen. Kvinnen var bevisst, men skadeomfanget er ukjent.

Bilder fra stedet viser store materielle skader på bygget, og store deler av fasaden er sprengt bort.

Den svenske regjeringen har onsdag kalt inn til krisemøte etter to kraftige eksplosjoner på ulike steder i Sverige på kort tid.

I tillegg til eksplosjonen i Linköping, var det også en eksplosjon i Hässelby i Stockholm mandag kveld.

(©NTB)

I går 22:30
MØTE: Nord-Koreas leder Kim Jong-un og Russlands president Vladimir Putin ved et møte i Russland tidligere i september.

Nord-Korea i FN: – På randen av atomkrig

Nord-Koreas FN-utsending anklager USA og Sør-Korea for å ha skapt en farlig situasjon og hevder landet ikke har hatt noe annet valg enn å øke sitt forsvar.

I en tale i FNs hovedforsamling tirsdag sa Kim Song at Nord-Korea har blitt nødt til å øke sin forsvarsevne som følge av USA og Sør-Koreas «fiendtlighet».

Den nordkoreanske FN-utsendingen hevder også at den koreanske halvøya er «på randen av atomkrig».

– 2023 har vært et ekstremt farlig år. Den militære sikkerhetssituasjonen i og rundt den koreanske halvøya har blitt drevet til randen av atomkrig, sier han.

Uttalelsen kommer kort tid etter at Nord-Koreas leder Kim Jong-un møtte Russlands president Vladimir Putin i Russland. Besøket var i stor grad fokusert på våpen og militært samarbeid.

Flere land har utvidet og modernisert sine atomvåpenarsenal, blant annet Nord-Korea og Russland. FNs generalsekretær António Guterres sier et bekymringsfullt våpenkappløp kan ligge i kortene.

– Antallet atomvåpen kan stige for første gang på flere tiår, sier FN-sjefen i sin tale til generalforsamlingen.

Han ber om at presset økes for å redusere antallet atomvåpen i verden med mål om en dag å eliminere dem helt.

– Enhver bruk av et atomvåpen – når som helst, hvor som helst og i hvilken som helst sammenheng – vil utløse en humanitær katastrofe av episke proporsjoner, sier han.

(©NTB)

I går 21:26

Ulykke på E6 i Oslo - politiet mistenker kappkjøring

Oslo-politiet mistenker høy fart og mulig kappkjøring etter en trafikkulykke på E6 ved Alnabru. 

En bil har store materielle skader, og fører skal ha mulig bruddskade.

Én eller flere andre biler skal også ha vært involvert, ifølge politiet, som ønsker å komme i kontakt med førerne av en rød Hyundai og lys/hvit Nissan Leaf.

I går 20:27
Johannes Steen  & silje Vassdal
FEIL: Anthony Rota visste ikke om Hunkas nazistiske fortid. 

Hyllet naziveteran – trekker seg 

Foto: Justin Tang / The Canadian Press

Taleren for Canadas underhus trekker seg fra sin stilling etter at han hyllet en ukrainsk krigsveteran under et parlamentarisk møte.

Det skriver blant andre nyhetsbyrået AP.

Krigsveteranen, Yaroslav Hunka (98), tjenestegjorde i en nazistisk enhet under andre verdenskrig. Taler Anthony Rota kalte Hunka en «ukrainsk helt» i parlamentet forrige uke, ifølge CTV News.

Hendelsen fant sted fredag, da parlamentet var vertskap for Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj. Rota har sagt at han ikke visste om Hunkas nazistiske bånd og gjorde en feil ved å invitere ham til å delta på arrangementet.

– Jeg ønsker spesielt å gi mine dypeste unnskyldninger til jødiske samfunn i Canada og rundt om i verden. Jeg aksepterer fullt ansvar for mine handlinger, sa Rota etter at han ble oppmerksom på tabben.

Tips TV 2

Har du tips, bilder eller video om saken?