Siste nytt

TV 2 Play
Min konto
2. mars 20:46

Sophie Elise avslutter samarbeidet med NRK

Foto: Martin Leigland / TV 2

Podkast-samarbeidet mellom NRK og influenserne Sophie Elise Isachsen og Fetisha Williams er slutt. Det skriver Isachsen i en pressemelding.

– NRK har ønsket at dagens avtale skal endres på en måte som legger sterke begrensninger på vår øvrige kommersielle virksomhet. Jeg har ikke ønske om eller anledning til å legge ned resten av min virksomhet for å redde omdømmet til NRK, og vi ser oss derfor nødt til å avslutte samarbeidet, sier influenseren i en pressemelding. 

Les hele saken her.

Isachsen og Williams sier at begge hadde ønsket å fortsette samarbeidet med NRK, men understreker samtidig at avgjørelsen om å avslutte samarbeidet er veloverveid.

Podkast-duoen sier at de den siste tiden har opplevd en holdningsendring fra ledelsen i NRK, som de også anklager for manglende støtte. 

– NRK var velkjent med våre kommersielle engasjementer da de sa ja til podkast-konseptet «Sophie & Fetisha», sier Isachsen. Sammen med Williams oppfatter hun det som påfallende at NRK ser ut til å stille andre krav til dem enn til andre NRK-profiler som også har kommersielle prosjekter gående mens de jobber for NRK. 

TV 2 har forsøkt å komme i kontakt med NRK torsdag kveld, uten hell.

Teba Algabiri skriver...
7 minutter siden
10:47
10:05
10:01
09:36

Tips TV 2

Har du tips, bilder eller video om saken?