TV 2 Play
Min konto

Siste nytt

22. jan. 2023 21:11
NYTT SAMARBEID: Märtha Louise og Lilli Bendriss skal stå på scenen sammen i et nytt show.

Märtha Louise og Lilli Bendriss avslører nytt samarbeid 

Foto: Christoffer Andersen / NTB 

Prinsesse Märtha Louise skal arrangere et nytt live-arrangement sammen med Lilli Bendriss og Mari Manzetti i Fredrikstad. Temaet er «Kraft av kjærlighet» 

– Har du lyst til å ta deg selv på alvor i år? Kom å få fram din unike superkraft, nemlig kjærlighetskraften, som vi alle har og kan bruke for å skape et bedre liv, heter det i beskrivelsen av arrangementet. 

Prinsessen la selv ut annonse om arrangementet på sin Instagram-profil søndag, med lenke til billettsalget. Live-arrangementet går av stabelen tirsdag 28. februar på Litteraturhuset i Fredrikstad. 

– Her vil vi lære deg hvordan du kan finne din ekte superkraft og lære deg gjennom ord og øvelser hvordan du kan forandre livet ditt til det bedre, heter det i beskrivelsen.

Bruker ikke tittelen

Det er selskapet Dragonflies som står bak arrangementet. Selskapet er eid av prinsessen, Bendriss og Manzetti. Bendriss er kjent for mange fra TV-programmet «Åndenes Makt». Manzetti omtaler seg selv som coach innenfor områdene «reading», «healing» og «berøring».

Märtha Louise har tidligere hatt flere liveshow, blant annet sammen med sin forlovede Durek Verrett. I flere år drev hun også den mye omtalte «Engleskolen».

Märtha Louise bruker ikke prinsessetittelen sin i promoteringen av det nye arrangementet. Dette var et tema i forbindelse med turneen sammen med Verrett i 2019, og den gang besluttet prinsessen at hun ikke lenger skulle bruke tittelen i sin næringsvirksomhet.

Frasa seg oppgaver

I november frasa hun seg sine offisielle oppgaver for kongehuset.

– Prinsesse Märtha Louise ønsker å bidra til et tydeligere skille mellom egne aktiviteter og tilknytningen til Kongehuset. Prinsessen har derfor, i samråd med Hans Majestet Kongen og den nærmeste familien, bestemt at hun på det nåværende tidspunkt ikke skal utføre offisielle oppgaver for Kongehuset, skrev kongehuset i en pressemelding.

(©NTB)

06:57
NTB  & Ane Hem
06:22
NTB  & Ane Hem
06:00
NTB  & Ane Hem
06:00
NTB  & Ane Hem
05:14
NTB  & Ane Hem
04:36
04:26
NTB  & Ane Hem
04:14
NTB  & Ane Hem
03:47
NTB  & Ane Hem

Tips TV 2

Har du tips, bilder eller video om saken?