TV 2 Play
Min konto

Siste nytt

9. des. 2022 03:06
Krimteknikere undersøkte i natt stedet  der et mistenkelig dødsfall nå etterforskes. 

En person siktet etter mistenkelig dødsfall i Østfold

Foto: Freddie Larsen

En kvinne i 40-årene ble sent torsdag kveld funnet død i en bolig i Trøgstad i Indre Østfold. Politiet vurderer dødsfallet som mistenkelig ut fra omstendigheter på stedet.

En person som var til stede i boligen er siktet for å ha forlatt en annen person i hjelpeløs tilstand. 

Den siktede er pågrepet av politiet. Det vil i løpet av dagen tas stilling til om personen skal fremstilles for varetektsfengsling.

– Siktelsen går ut på å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand, sa operasjonsleder Terje Marstad til TV 2 fredag morgen.

– Det er en relasjon mellom de involverte, men vi ønsker ikke å utdype denne relasjonen noe nærmere nå, sier politistasjonssjef Olav Unnestad ved Indre Østfold politistasjon.

Den avdøde vil bli sendt til rettsmedisinsk institutt for obduksjon og videre undersøkelser. Pårørende er varslet.

– Etterforskningen er i en tidlig fase, og politiet jobber nå med å få oversikt over hendelsesforløp og dødsårsak. I tillegg til teknisk etterforskning, vil politiet avhøre flere personer, sier Unnestad.

Det var torsdag kveld politiet ble kontaktet av helsepersonell om funn av en død person. De kom til stedet torsdag 8. desember kl. 22.40.

– Vi fikk en melding fra helsevesenet som var tilkalt til adressen. Det er da funn av en død person, og naturlig at vi blir tilkalt, sa Marstad.

Marstad kunne ikke opplyse om hvor lenge personen har vært død før vedkommende ble funnet, men sier til TV 2 at det ikke dreier seg om dager eller uker. 

6 minutter siden
07:03
NTB
07:02
NTB
05:47
04:27
04:02
03:23
03:06
03:04

Tips TV 2

Har du tips, bilder eller video om saken?