TV 2 Play
Min konto

Sportsdøgnet Live

31. mars 22:51

Rodrygo herjet for Real Madrid

Real Madrid - Athletic 2-0

Rodrygo leverte to nydelige mål i Real Madrids 2-0-seier over Athletic hjemme på Santiago Bernabéu søndag kveld.

– Med mer erfaring vil Rodrygo score flere mål. Han har mye intensitet i spillet sitt. Noen ganger ber jeg ham som en ung spiller om å jobbe mer, og da går det ofte ut over evnen foran mål, sier Real Madrid-trener Carlo Ancelotti etter kampen, ifølge As.

Brasilianeren sendte Real Madrid opp i 1-0 i åttende spilleminutt da han dro seg inn i banen og hamret ballen fra om lag tjue meter.

Drøyt kvarteret før slutt doblet han ledelsen etter å ha blitt spilt gjennom av Jude Bellingham, lurt Athletic-forsvareren og satt inn 2-0 i nærmeste hjørne.

Real Madrid svarte dermed på Barcelonas 1-0-seier over Las Palmas lødag. Avstanden er fortsatt åtte poeng ned til katalanerne når åtte LaLiga-runder gjenstår.

Det var også svært gledelig for Real Madrid at Éder Militão var tilbake på banen da han ble byttet ut på overtid. Midtstopperen har vært ute med en kneskade siden august i fjor.

Med tanke på at det har vært landslagspause kan det bli en vanskelig kamp, men vi startet veldig bra og gikk tidlig i ledelsen. Defensivt var vi kompakte og ryddige. Vi spilte med veldig høy intensitet, sier Ancelotti.

Athletic ligger på fjerdeplass i LaLiga, ett poeng foran Atlético Madrid på plassen bak. Atlético møter Alexander Sørloth og Villareal mandag kveld. Kampen sendes på TV 2 Play.

MATCHVINNER: Rodrygo.
Foto: Violeta Santos Moura / Reuters / NTB
19:28
NTB  & Espen Langeveld
16:23
Espen Langeveld  & Kasper Kvello
15:00
NTB  & Oliver Opheim
14:02
13:26
NTB  & Oliver Opheim

Tips TV 2

Har du tips, bilder eller video om saken?