TV 2 Play
Min konto

Sportsdøgnet Live

10. februar 20:24

Bellingham-skade etter kunstscoring

Jude Bellingham og Vinicius Junior strålte da Real Madrid knuste Girona 4-0.

De to var begge involvert i de tre første målene. Vinicius Junior hamret inn kampens første i lengste hjørne etter seks minutter, før Bellingham doblet med en lekker volley fra fem meter.

Men det var kampens tredje scoring som var kampens store høydepunkt. Vinicius Junior spilte Bellingham igjennom med utsøkt presisjon, før engelskmannen rundet keeper elegant og satte 3-0.

– Det taktomslaget og den presisjonen, Jude Bellingham troner alene på toppscorerlisten (16 mål), sa TV 2-kommentator Endre Olav Osnes. 

– Se på Vinicius Junior, han gjør som Luca Modric med utsiden av foten på et perfekt tidspunkt, før Bellingham gjør alt rett. Det er en av sesongens fineste pasninger i La Liga. Bellingham er så trygg og god. De er for gode, rett og slett, sa TV 2-ekspert Simen Stamsø-Møller.

HERJET: Jude Bellingham.
Foto: Manu Fernandez

Rodrygo scoret kampens siste og sørget for at Real Madrid vant 4-0. De hvitkledde leder nå La Liga med fem poeng ned til Girona.

Et skår i gleden for Real Madrid var at Bellingham ble byttet ut med en skade etter 57 minutter. På benken kunne man se en teipet 20-åring.

– La oss håpe på en kjapp restitusjonstid, sa Osnes.

SKADE: Jude Bellingham måtte av etter 57 minutter.
Foto: TV 2 Play
I går 23:17
I går 22:18
I går 21:56
I går 18:33
I går 18:21
I går 17:51

Tips TV 2

Har du tips, bilder eller video om saken?