TV 2 Play
Min konto

Sportsdøgnet Live

9. januar 12:32
BLÅVEIS: TV 2 møtte Sondre Grønli i Stjernehallen dagen etter slåsskampen mot Olivier Dame-Malka.

Stjernen dropper anmeldelse etter hockeyslagene

Foto: Torstein Wold/TV 2

Stjernen oppyser på sine hjemmesider at de dropper anmeldelse av Olivier Dame-Malka etter at Frisk Asker-spilleren slo Sondre Grønli (18) til blods i en kamp forrige uke.

Klubben varslet allerede etter kampslutt at de ville anmelde Dame-Malka til politiet, men saken legges nå død etter Grønlis eget ønske. Grønli vil ha ro til å konsentrere seg om skole og hockey.

– Stjernen Hockey respekterer Sondre sin avgjørelse, og vi legger derfor saken bak oss nå, sier Gisle Årnes, styreleder i Stjernen, i en pressemelding.

Mandag ble det klart at Dame-Malka ilegges en straff på seks kamper for slagene. 33-åringens kontrakt med Frisk Asker løp ut etter forrige ukes kamp mot Stjernen.

– Som du kan se i videoen (i videovinduet øverst i artikkelen), så var det spiller nummer 17. på Stjernen som startet krangelen ved å si noe til meg på norsk før han dyttet først. Vi var begge følelsesstyrt i øyeblikket og ting eskalerte raskt.  Da jeg byttet hånd for å holde ham fast under krangelen, datt hansken min av og ned på isen mellom oss, som igjen gjorde at jeg slo uten hansker på, sa Dame-Malka i en uttalelse søndag.

01:29
NTB  & Ane Hem
I går 20:14
I går 18:56
NTB  & Magnus Wikan
I går 16:09
I går 14:47
I går 13:18
Corneliussen , Børslid  & Riis-Johansen
I går 13:14

Tips TV 2

Har du tips, bilder eller video om saken?