Sportsdøgnet Live

TV 2 Play
Min konto
DØDE PÅ FERIE: José Roberto Cordeiro (til venstre) ble 62 år gammel.

Firminos far fikk hjerteinfarkt – døde på familieferie

Foto: instagram.com/larissa_peereira

En familieferie til Dubai endte dypt tragisk for fotballstjernen Roberto Firmino og hans familie etter at faren fikk hjerteinfarkt og døde.

Det skriver det brasilianske nyhetsbyrået UOL, som har fått dødsfallet bekreftet fra en talsperson for Firmino. Det melder danske BT.

– Han var en så god fyr. Han hadde en god sjel og var veldig morsom. Det er helt uventet, sier talspersonen.

Kona til den tidligere Liverpool-spilleren har også bekreftet bortgangen i et Instagram-innlegg.

– For et tomrom du har etterlatt deg, svigerfar. Hva slags smerte er dette? Planen vår var å ha vår første familieferie sammen. Foreldrene våre har besøkt oss hvert år, men vi ville ha ekte kvalitetstid, et minne for livet, skriver Lari Firmino.

Familien er for tiden i kontakt med myndighetene i Dubai for å få med José Roberto Cordeiro, som ble 62 år gammel, hjem til Brasil.

Roberto Firmino, som i dag spiller for saudiarabiske Al-Ahli, har tidligere fortalt hvor viktig faren har vært for ham gjennom hele livet.

– Ikke alle helter bruker kappe. Noen kalles far. Min far, José, var min store helt som barn, en inspirasjon og et godt forbilde. En sjenerøs, seriøs og ærlig mann som er dedikert til familien sin, skrev han i sin selvbiografi «Si Señor – My Liverpool Years».

(©NTB)

19:10
16:26
13:06
Martin Langeveld  & Harald Bredeli

Tips TV 2

Har du tips, bilder eller video om saken?