Sportsdøgnet Live

TV 2 Play
Min konto
18. november 12:17
Atle Lie McGrath gjorde comeback etter skade da han kjørte slalåm i Gurgl i Østerrike lørdag. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB

McGrath langt bak i skadecomebacket – trøblet i førsteomgangen i Gurgl

Atle Lie McGrath fikk det ikke til å stemme i skadecomebacket. De norske er langt bak teten etter første halvdel av slalåmrennet i østerrikske Gurgl lørdag.

McGrath traff greit ned første halvdel av løypa, men ned mot tredje mellomtid fikk han trøbbel og kjørte ut. 23-åringen kom seg tilbake inn i løypa, men havnet naturligvis langt bak de beste tidene i mål.

McGrath har vært ute med skade etter at han falt i super-G-rennet under alpint-VM i Frankrike i 9. februar. 1. august var han for første gang tilbake på ski etter fallet i franske Courchevel.

Henrik Kristoffersen fikk det heller ikke til å stemme i førsteomgangen lørdag. I finaleomgangen må han ta igjen over halvannet sekund. Sebastian Foss Solevåg er over sekundet bak Kristoffersen igjen.

Timon Haugan kjørte åtte hundredeler raskere enn Kristoffersen og er på plassen foran. Alexander Steen Olsen var tre tideler raskere enn Haugan igjen og er nærmest teten av de norske.

I skrivende stund leder østerrikske Manuel Feller rennet.

Andreomgangen kjøres kl. 13.45.

(©NTB)

Magnus Bjørgen skriver...
19:10
16:26
13:06
Martin Langeveld  & Harald Bredeli

Tips TV 2

Har du tips, bilder eller video om saken?