TV 2 Play
Min konto

Sportsdøgnet Live

22. okt. 2023 13:08

Strandberg ble far i går kveld – starter derbyet

Stefan Strandberg har hatt et begivenhetsrikt døgn. Han ble nemlig far i går kveld. 

– Samboeren min fødte i går ettermiddag/kveld. Det var en stor opplevelse. 

– Det er blitt lite søvn de siste to døgnene. En litt halvvond stol på sykehuset. Dårligere forberedelser får man ikke til dette oppgjøret, men jeg skal gå ut på oppvarmingen og kjenne hvordan kroppen kjennes ut. Så håper jeg at jeg kan være med å bidra.

Strandberg måtte ut med en skade i landskampen mot Spania.

– Min smerte i akilles og rygg forsvinner fort når man ser hva kvinnene våre må gjennom. Hats off til alle kvinner der ute. En sinnssyk opplevelse å se hva de gjør for at vi skal få oppleve å få et barn.

– Det er den største enkeltkampen i Norge, uten tvil. Jeg har spilt en del oppgjør her tidligere og vet hvordan det er. Jeg har aldri tapt på Åråsen, så jeg håper at vi får opprettholde den. Så er det selvfølgelig ekstra spesielt når Geir kommer til oss midt i sesongen. Det er mange følelser involvert. Vi får gjøre vårt beste. Jeg tipper det blir god kok på banen, så håper jeg vi kan levere «decent» fotball ute på matta også.

Slik stiller lagene: 

Lillestrøm: Mads Hedenstad Christensen - Martin Roseth, Ruben Gabrielsen, Espen Garnås - Eskil Edh, Vebjørn Hoff, Yilden Ibrahimaj, Gjermund Åsen, Kristoffer Tønnessen - Thomas Lehne Olsen, Henrik Skogvold

Vålerenga: Jacob Storevik - Stefan Strandberg, Fredrik Oldrup Jensen, Eneo Bitri -Magnus Riisnæs, Henrik Bjørdal, Elias Hagen, Petter Strand, Daniel Håkans - Mohamed Ofkir, Andrej Ilic. 

Se sendingen på TV 2 Play og TV2.no fra klokken 13.30.

I går 23:04
I går 22:23
I går 21:52
I går 20:47
Oliver Opheim  & NTB
I går 19:40
NTB , Staveland  & Bjelland
I går 19:18
I går 18:05
NTB  & Oliver Opheim
I går 16:50
Staveland , NTB  & Simonsen
I går 16:38
I går 14:28
NTB  & Oliver Opheim

Tips TV 2

Har du tips, bilder eller video om saken?