TV 2 Play
Min konto

Sportsdøgnet Live

2. okt. 2023 06:46
I GODT SELSKAP: Taylor Swift var sammen med blant andre ekteparet Blake Lively og Ryan Reynolds, samt Hugh Jackman, på MetLife Stadium.

Taylor Swift-rykter skaper NFL-feber

USAs musikkyndling Taylor Swift var nok en gang å se på tribunen mens Travis Kelce spilte kamp for Kansas City Chiefs i NFL.

Swift har vært til stede på Kelces to siste kamper. Forrige uke satt hun sammen med Chiefs-spillerens mor Donna Kelce på tribunen. 

De ble observert sammen også denne gangen, men under kampen satt Swift sammen med skuespillerne Blake Lively, Ryan Reynolds og Hugh Jackman. De fikk se Chiefs vinne 23-20 mot New York Jets.

«Sunday Night Football» er allerede USAs mest sette TV-sending på søndagskveldene, men det er ventet at tallene denne gang er høyere enn vanlig, på grunn av Swifts enorme fanskare, skriver Reuters.

Interessen for billetter til denne kampen var enorm, melder StubHub. Bare sesongåpningen i NFL har solgt like mange billetter.

De billigste billettene gikk for 870 kroner, mens de dyreste gikk for 96.000 kroner.

Før kampen hadde NBC promotert søndagens sending med en video på X hvor Swifts låt «Welcome to New York» ble brukt, med underteksten «Taylor made for sunday night».

Seertallene for forrige ukes kamp med Swift til stede viser en økning på 63 prosent blant kvinner mellom 18 og 49 år.

Også på NFLs offisielle kontoer på sosiale medier er Swift hyppig å se. På X er til og med bilder av Swift ligaens forsidebilde. 

Swift og Kelce har tilsynelatende moret seg med spekulasjonene om forholdet deres. Travis Kelce kommenterte det kort da hans bror Jason i en podkast nylig – i spøkefull tone – spurte ham om hvordan det føles at Taylor Swift endelig har gjort ham berømt.

«Jeg vil hilse til Taylor for at hun stilte opp og så meg herje på scenen», svarte han kort.

MYE BRUKT: NFLs offisielle konto på X/Twitter bruker romanseryktene for det de er verdt.
Foto: Skjermbilde Twitter
09:12
NTB
06:00
I går 22:36
I går 21:55
I går 21:13
NTB

Tips TV 2

Har du tips, bilder eller video om saken?