Sportsdøgnet Live

TV 2 Play
Min konto
1. oktober 21:16

Liverpool om VAR-skandalen: – Uakseptabelt

Foto: PETER CZIBORRA / REUTERS / NTB

Søndag kveld har Liverpool sluppet en uttalelse om VAR-skandalen på Tottenham Hotspur Stadium, der Luis Díaz fikk et mål feilaktig annullert for offside lørdag.

Dommerforeningen har forklart at det skjedde en menneskelig feil. Ifølge Liverpool Echo har dommersjef Howard Webb vært i kontakt med Liverpool og beklaget.

«Vi aksepterer presset som dommerne jobber under, men det er meningen at VAR skal minske dette presset. Det er derfor utilfredsstillende at det ikke ble tatt god nok tid til å sikre at rett avgjørelse ble tatt», heter det i meldingen.

Klubben mener samtidig at situasjonen må gjennomgås for å finne ut hva som skjedde og hindre at det skjer igjen.

«At tabben allerede er kategorisert som en «betydelig menneskelig feil», er uakseptabelt. Alt skal gjennomgås for å finne ut hva som skjedde. Dette er svært viktig for framtiden med VAR siden det berører alle klubber. All læring skal brukes til å sikre at slike feil aldri skjer igjen», heter det videre.

Samtidig skriver Liverpool at klubben vil ta ytterligere skritt.

«I mellomtiden vil vi undersøke mulighetene vi har ettersom situasjonen krever det».

Liverpool tapte kampen mot Tottenham 1-2 etter et selvmål på overtid av Joël Matip. Gjestene fullførte kampen med ni spillere etter utvisninger av Curtis Jones og Diogo Jota.

(©NTB/TV 2)

13:04
NTB
10:55
NTB
10:09
NTB  & Oliver Opheim
09:46
NTB
07:36
NTB

Tips TV 2

Har du tips, bilder eller video om saken?