Sportsdøgnet Live

TV 2 Play
Min konto
26. september 23:12

Agenten: Stjernespiss vurderer rettslige skritt mot Napoli

Foto: Antonio Balasco/IPA Sport / ipa- / NTB

– Det er uakseptabelt, skriver Victor Osimhens agent, Roberto Calenda, i en uttalelse delt på Twitter og gjengitt av Fabrizio Romano og Gazzetta dello Sport.

Agenten til Napoli-stjerna Victor Osimhen varsler mulige rettslige skritt etter at en video som gjorde narr av spissen, ble publisert på klubbens Tiktok-konto.

Videoen som ble publisert, er av Osimhen som ber om å få ta straffen, for så å bomme, med en tegnefilmaktig pipestemme som lydspor.

– Det gjør alvorlig skade på spilleren, og det tilføyer seg i rekken av mediesaker og falske nyheter, skriver Calenda.

– Vi forbeholder oss retten til å ta rettslige skritt og ethvert nyttig initiativ for å beskytte Victor, fortsetter agenten.

24-åringen ble byttet av mens kampen ebbet ut. Han syntes å være misfornøyd og ropte mot trener Rudi Garcia før han gikk av banen. Franske Garcia, som tok over etter suksesstrener Luciano Spallettis avgang i sommer, har tonet ned situasjonen.

Napoli har hatt en svak sesonginnledning i Serie A. Klubben står med åtte poeng på fem kamper og ligger på sjuendeplass. Osimhen står med tre mål denne sesongen, men har gått målløs av banen de siste tre kampene.

I det målløse oppgjøret med Bologna i helgen ble Osimhen byttet ut mens Napoli var på scoringsjakt. Da hadde den nigerianske superspissen bommet på straffespark.

16:15
15:47
NTB
15:02
14:41
14:06
13:04
NTB
10:55
NTB
10:09
NTB  & Oliver Opheim

Tips TV 2

Har du tips, bilder eller video om saken?