Sportsdøgnet Live

TV 2 Play
Min konto
18. september 15:22
NY KONTRAKT: Norges landslagskeeper i ishockey, Henrik Haukeland, har forlenget sin kontrakt med Düsseldorfer EG frem til 2030. Her er han under kampen mot Slovenia i årets VM.

Landslagskeeper forlenget med tysk klubb

Norges landslagskeeper i ishockey, Henrik Haukeland, har skrevet under på en ny kontrakt med sin tyske klubb, Düsseldorfer EG. Det skriver klubben på sine nettsider.

Kontrakten gjør at Haukeland blir værende i klubben til 2030.

Haukeland ble kåret til årets keeper 2023 i den tyske ishockeyligaen, DEL, etter å ha sluppet inn bare 2,17 mål i snitt og holdt en redningsprosent på 92, i løpet av 51 kamper.

Haukeland selv stråler over forlengelsen:

– Jeg elsker laget, lagkameratene, fansen og byen. Jeg signerte her fordi jeg vil vinne. DEG er en stor klubb og på vei til å bli et topplag. Vi vil gjøre alt vi kan for å få et mesterskap til Düsseldorf på et tidspunkt. Jeg er glad for å kunne kalle Düsseldorf mitt andre hjem, sier Haukeland ifølge lagets nettside.

Også sportsdirektør Niki Mondt er veldig glad for å beholde Haukeland:

– Det er helt utrolig at vi har klart å knytte Henrik til DEG på lang sikt. Henrik ble fortjent kåret til den beste keeperen i DEL forrige sesong, og vi har alle sett hvor verdifull han er for laget vårt, sier Mondt.

Tips TV 2

Har du tips, bilder eller video om saken?