Sportsdøgnet Live

TV 2 Play
Min konto
17. september 20:28

Avis: Greenwood-tilrop kan få etterspill

Da Mason Greenwood kom inn til sin Getafe-debut i søndagens LaLiga-kamp mot Osasuna på Alfonso Pérez Coliseum, skal supportere av bortelaget ropt «Greenwood, dø!» mot Manchester United-eiendommen.

Det melder Madrid-avisen As, som skriver at kamplederen har inkludert ropene i sin kamprapport. Dermed kan det vente etterspill, skriver den spanske avisen.

Getafe-supportere skal også ha ropt «hore» mot Osasuna, skriver As. Også disse ropene skal være med i kamprapporten.

– Begge tilropene er feil. Greenwood er en stor spiller, og han vil helt sikkert gjøre det veldig bra for Getafe, sier Osasuna-trener Jagoba Arrasate til As.

Kampen var Greenwoods første siden Manchester United slo West Ham 22. januar 2022. Getafe vant 3-2 etter at Greenwood kom inn på stillingen 2-2.

Samme måned ble United-spissen pågrepet og siktet for voldtektsforsøk, vold og drapstrusler mot en kvinne. Det ble utferdiget en tiltale, men i februar ble den droppet som følge av en kombinasjon av nye opplysninger i saken, og at nøkkelvitner hadde trukket seg.

La Liga-klubben Getafe valgte likevel å låne Greenwood fra Manchester United ut sesongen. Søndag slapp engelskmannen til som innbytter i det 77. minutt.

Foto: Jose Breton / AP / NTB
I går 21:47
I går 21:25
I går 19:33
I går 19:24
I går 18:19
I går 18:19
I går 17:46
I går 16:10
I går 15:17

Tips TV 2

Har du tips, bilder eller video om saken?