Sportsdøgnet Live

TV 2 Play
Min konto
17. september 16:52
Vegard Hansen så laget sitt gå av banen uten å vinne for femte gang på rad. 

Kongsvinger snublet igjen: – Begynner å utvikle seg til panikk

Foto: Geir Olsen / NTB

Kongsvinger - Kristiansund 1-1

I Kongsvinger tok Vegard Hansens menn imot Kristiansund. Hjemmelaget, som lenge har ligget godt an til opprykk, sto med fire kamper uten seier før oppgjøret.

Og hjemmelagets vonde trend fortsatte da Torgil Gjertsen sendte KBK i føringen fem minutter før pause. Målet fikk TV 2s fotballekspert, Yaw Amankwah, til å sette et spørsmålstegn ved Vegard Hansen og co.

– Da kan man begynne å snakke om at de høye skuldrene begynner å utvikle seg til panikk. Nå begynner jeg å lure på hva de tenker i Kongsvinger. Det har sett så lyst ut lenge, og når er bildet i ferd med å snu, kommenterte han.

Etter pause utlignet imidlertid Martin Vinjor for Kongsvinger. 1-1 ble også sluttresultatet. Det betyr fem strake uten seier for Kongsvinger. I går vant KFUM Oslo mot Sandnes Ulf, og er forbi Vegard Hansnes menn med ett poeng.

Fredrikstad - Sogndal 2-1

Sogndal fikk en god start i toppoppgjøret borte mot Fredrikstad. Det var dog med god hjelp av Fredrikstads forsvarsspiller Philip Aukland.

Aukland var sist på ballen etter en dødball fra Valdimar Ingimundarson, som havnet mellom stengene. Før lagene gikk til pause hadde Oscar Aga utliknet for hjemmelaget.

Like etter timen spilt fikk Aukland æren av å gjøre opp for seg etter selvmålet. Jóannes Bjartalíð tar frisparket som Aukland header inn i det nærmeste hjørnet.

Fredrikstad topper OBOS-ligaen med syv poeng ned til KFUM. Dette til glede for Amankwah.

– Jeg har vært såpass overbevist at opprykket har vært i boks at jeg har sagt at skal gå herfra til Flesland i Flip-flops om det ikke skjer. Men jeg tror at Fredrikstad har rimelig god kontroll på dette opprykket, sa han under dagens Målfest-sending.

Se hele OBOS-Liga tabellen, resultatene i de øvrige kampene og samtlige scoringer her.

I går 23:01
I går 22:59
I går 21:35
I går 19:24
I går 18:05
I går 18:00
I går 16:14
I går 16:09
I går 15:34
I går 15:22

Tips TV 2

Har du tips, bilder eller video om saken?