Sportsdøgnet Live

TV 2 Play
Min konto
10. juni 15:02

Træen imponerte i Dauphiné: – Ikke mange med et så stort potensial

Foto: Szymon Gruchalski / Uno-X / NTB

Uno-X' Torstein Træen ble nummer åtte på lørdagens kongeetappe i Critérium du Dauphiné. Det gjør at 27-åringen sykler seg opp i topp ti i sammendraget.

Træen er nummer ti, 4.21 bak ledende Jonas Vingegaard, som tok etappeseieren.

Det gjenstår én etappe i årets Critérium du Dauphiné, som sendes på TV 2 Play.

– Jeg er spent på Træen når det kommer til lag. Han er på utgående kontrakt i Uno-X, og det har vært snakk om samtaler med WorldTour-lag. Han har en offensiv agent som alle andre. En topp ti her øker sjansene for at Træen kan velge andre lag, selv om jeg håper å få ham i Uno-X’ mannskap med erfaringen han begynner å få, kommenterte TV 2s sykkelekspert Mads Kaggestad.

– Træen har sitt talent når det gjelder å klatre. Det er ikke mange av dem med et så stort potensial i fjellene, mener Kaggestad.

Tobias Halland Johannessen kom inn til 15. plass, 1.46 bak Vingegaard. Drøbak-rytteren til Uno-X har samme plassering i sammendraget. I kampen om den hvite ungdomstrøyen er han på tredjeplass med 21 sekunder opp til David Max Poole på DSM.

I kampen om den gule sammenlagttrøyen er Adam Yates nærmest Vingegaard. Briten er drøyt to minutter bak fjorårets Tour de France-vinner.

I går 23:42
Les hele artikkelen
I går 23:42
Les hele artikkelen
I går 23:41
I går 20:58
Les hele artikkelen
I går 20:35
I går 19:28
I går 18:36
I går 17:33
I går 17:17

Tips TV 2

Har du tips, bilder eller video om saken?