Sportsdøgnet Live

TV 2 Play
Min konto
Magnus Søndenå er klar for ny klubb.

Klar for rivalen: - Noen vil bli overrasket

Foto: Christoffer Andersen

Etter to sesonger i ØIF Arendal, har Magnus Søndenå signert en ettårskontrakt for klubbrivalen Elverum. Det bekrefter bakspilleren til TV 2.

– Jeg var klar for en forandring. Elverum er en klubb jeg har hatt kontakt med tidligere, men da har ikke timingen vært helt riktig og det har ikke passet seg av ulike årsaker, forteller Søndenå til TV 2.

– Denne gangen føler jeg at det jeg ble tidlig lysten på at det skulle gå. Det er ikke så mange spennende steder i Norge å spille enn i Elverum. Det er en håndball-by og et miljø som er helt unikt. Jeg har spilt mot dem x-antall ganger og vet hva jeg går til. Terningen Arena er et sted jeg ser frem til å ha som hjemmebane, legger han til.

Søndenå kom til Arendals-klubben før sesongen 2021/2022. Den siste sesongen har han også vært kaptein og vært med på to sølv (NM og sluttspill). Denne sesongen kom ØIF på en niendeplass i serien og fikk ikke muligheten til å være med i sluttspill.

– Det har vært lærerikt og jeg har vokst på det. Jeg har hatt gode lagkamerater som har gjort meg til en bedre spiller. Det er mange jeg kommer til å savne i klubben.

ØIF Arendal og Elverum har lenge vært rivaler på banen. Søndenå er forberedt på at den kan komme reaksjoner på klubbvalget.

– Noen vil bli overrasket, andre ikke så overrasket. Folk må få reagere som de vil, for det er følelser i idretten. Det er et valg som jeg må stå for, og om det blir noen reaksjoner må jeg klare å stå i det.

Onsdag tok Kolstad den gylne trippelen for første gang i klubbens historie med gull i serie, NM og sluttspill. Elverum har tatt sølv i samtlige turneringer denne sesongen.

– Det Kolstad gjør er veldig imponerende. Den største tabben alle andre lagene kan gjøre er å tenke at kampen er tapt. De får et fantastisk lag og de er soleklare favoritter neste sesong. Så er det opp til oss andre å gi dem kamp, sier den kommende Elverum-spilleren.

I går 23:42
Les hele artikkelen
I går 23:42
Les hele artikkelen
I går 23:41
I går 20:58
Les hele artikkelen
I går 20:35
I går 19:28
I går 18:36
I går 17:33
I går 17:17

Tips TV 2

Har du tips, bilder eller video om saken?